Saturday, November 3, 2007

duh~

seperti yg di plankan semalam.arini dgn penoh smgt nk g mencari hard disk kat 'lowyat alex' tuh..pas lecture ade klas histopatho dari kol doblas sampai kol 2.name jer klas 2 jam tapi klas tuh hanye laa 45 menet. revision jer arini.jawab few(banyak la jugak) soklan then tengok d only slide yg baru jer tgk las wik-CVC of the lung-.selepas bebrape menet tgk slide memasing da resah dan gelisah.haish..mane laa attendance nih. da xsabo nk balik. dan apabila attendance di edarkan sumer dgn rakus nye menyerbu ke arah ketas attendance tersebot.xbleh blah weh! ampeh sungguh budak2 section ku ini(termasuk la diri sndrik jugak).hehe. dan kami pon blah dgn riang dan gumbire nye. balek! balek! at leas klas nih lame la cket compare to las wik.histology practical yg hanye lah 30menet dan sumer da cabot. adoi! apsal budak2 nih semaken ampeh???....tidakk...tp bleh la kot ditrime akal coz kami tersangat la penat on dat day. klas full dari pagik sampai ptg. biler da sampai klas las naseb laaa...hihik.

berbalek citer pencarian hard disk tuh. pas melepak kejap kat umah saye dan Kay pon g la tempat yg dimaksudkan. berpusing kat tempat tuh.tataw arah tujuan. kat mane nih????... pas call din kawen baru laa jupe.lagi tepat rase nye bile ckp pas tany org2 kat c2. LOWYAT ALEX??? adehhhh....ape bnde nih?? stakat kedai2 kecik bebrape ketol.tayah la kot...but stil try tanye kot ade gk la internal hard disk tuh. FRUUUSSSTTTT!!!
tade pon...huwaaa...rase mcm sie2 jer g situ..tammo g dah! saye kuciwa.oh sgt kuciwa.....tolonggg~~~ hmm..pulang ke rumah dgn rase kecewa. but stil hav one place 2 try on n nak g survey kat maarad(pc fair la kunun). my las hope biler dpt reply 4rm [alexmedica team].berbunge ati cket..hehe... pencarian blom berakher.....huwaaa.....

0 penyebok: