Friday, November 23, 2007

selepas penat stadi

.:tempat pertapaan ku:.

description of pic : tempat study,melepak2,makan,online,tdo pon bleh.hahaaa...u can find me here at any tyme.=P

owh..nampak nye saye xsempat nak tules entry for thursday coz da masok ari jumaat dah... huhu...ptg tdk black out bebrape kali dan seblom tuh bz bwat bende2 laen.xde mud nk menaep2 lagik.then kene masak lak...malam pule bz studying..sampai xsedo mase berlalu..lalalaaaa.....skang nih baru kol doblas lebeh tp da kire friday la kan... mate sgt mengantuukkk!! tp tammo tdo! kene study PHYSIOLOGY yang melambak geler tuh.adeh!

mari bercrite kisah arini

  • memonteng klas comunity medicine.hehee...malas nk bangun...for d 2nd tyme nih!
  • revision lipid metabolism tyme biochem lab.seyes xengat! duh! pasnih exam lak..huwaaaa...
  • mase lapang diisi dengan mengisi perot.melepak kedai kushari.[da lame xlepak kedai tuh]xdapat makan dengan nikmat nyer coz ulcer yang semaken membisa.adeh.
  • klas anatomy yang hanye la sekejap.heehee...

i luv being wit my section. ngan farahin yang geler dan bising n asik makan jerrr. ngan paan yang suke memonteng itu.haha..ngan ida yg menjawab stiap pertanyaan cekgu. ngan mira yang diam dan blur dan membawe banyak barang slalu...heeee..ngan kak nawar yang rajen dan baeekkk... ngan kak tikah yang slalu kene buli oleh farahin(saye hanye menolong farahin.hihik)ngan nadiah yang suke bertanye soklan dan sume2 laaaa(xlarat nak sebut sumer la.mintak mahap rakan2).......they cheer up my daily life....mane x nye, ari2 ngadap muke meke sumer kat section.huhuk..

go section 4 go! oh..ramei jer boys kat section tapi xpenah nk rapatnye. xde efek pon meke..hahaa...uhuu....yaser idola ku.biler la nk dapat 4flet mcm die nih?mentang2 die section 4 nak jugak dpt 4flet.err.ade keytan ker? hahak..



all da besh section 4!



0 penyebok: