Monday, November 12, 2007

tremo oh tremo

uhu..da bebrape ari meninggalkan blog nih.bz ler lately..haha..bz laaaa sgt. due to emotion sickness for a few days.duh~ yg sebenanye hanye lah salah paham.duh! lagik skali. now im back in action!!.oh,dan juge disebabkan midterm exam.study lerrr...hehee. alhamdulillha.histology tdk quite ok la.hope so.

mari bercrite kisah arini. memandangkan pgk nih ade exam so kami pon g lah awal ke klas.XPENAH2. ingat kan org yg terawal dtg tp upe2 nye da ramei.adeh! hanco harapan.hahahaaaaa.... b4 tuh ade kejadian sedkit.haish. membuatkan ku insaf utk mengejo tram.we almost missed a tram n decide tuk nek gak trem tuh. da bgerak cket trem tuh n saye sempat la tuk naek.begitu juga ngan kawan saye lagik 2 org tp yg sorg tuh hampir TERJATUH. wargh...tekejot geler! xpasal2 berlaku kejadian trem lagik.adehhh...luckily, ade makcik sempat grab die dan selamatlah die masuk ke dlm tram.dan pakcik yg jage kat luo tuh pon marah2.hahaha...

sowi pakcik....pasnih kami insaf! hehee..

tyme balek tdk terkocoh-kocoh[word mcm skema jer] nak balek coz xsolat lagik.da g masjid U tp tah nape ade pakcik2 kt tempat pompuan tuh. balek jer laaa.... mcm beyse. tram sgt la sesak nye.. n biler kat shiban muslimin ade la bdk2 skola cube nk nek trem yg sedang bergerak.n hampir berlaku tragedi[dah berlaku pon,pakcik trem menyepak2 dan menampa2 budak2 yg cube bergayut kat tepi trem] menyebabkan trem berhenti sketike.adoi! mcm2 la bdk2 skolah nih. ampeh jer.

akhirnye bejaye sampai umah! heheee..tyme utk berehat~

kejadian......

  • histology mid term exam yg sebanyak 10 soklan mcq selame 15 menet.adeh!

  • ketike sedang mendengo lecture physio dgn khusyuknye[kunun2 jer la] tetibe lecturer memandangku dan berkate ''nice movement'' sambil ketika itu ku menggoyang2 kan pencil di jari. erk!

  • lecturer microbiology yg sgt laju bercakap! but still bleh tangkap lagik la.

  • diri ku yg agk bosan mendengo lecture physio sempat menangkap gamba lecturer.hehe.

  • ketike berhimpit2 kat trem tetibe ade org tnye ''sa'ah kam?''[kol bape?] dan dengan slumber nye ku hanye menunjukkan jam ke arah nye.hahaha.mls nak mengeluarkan bunyik n speaking arab.ngehngeh.

0 penyebok: