Monday, December 10, 2007

budak2 zaman skarang

ehehe...
rase2 saye nak cakap pasal ape??

sebenanye saye nak cakap pasal adek saye yang bongsu tuh.wani name nye,tapi menggelar diri nani dan kakak2 yang len panggil adek. baru jer abeh upsr dan sedang bergumbire kat umah tuh.
di pagi hari tetibe die menegor

wani : salam
noure : wslm
wani : nnt kan nani dapat 1000
noure : uish..banyak nyeee..apsal?

worh..banyaknyeeeeee!!! sumbangan kepada pelajar2 5a.kaye tuh!!!! saye dulu dapat bebrape ratus jer...bape ek?? 300rm kot.xengat. apsal adikku dapat banyak geler..(jeles) ahahaa... mungkin malaysia semaken maju dan 300 ketika itu mungkin besamaan 1000rm skang. haih. sara hidup yang tinggi.dah2.cukop.
nak compare zaman mase saye darjah nam ngan zaman adek saye darjah nam(skarang nih la) jauh la sangat beza nyeeee...

skang nih keje die melepak depan comp men tenet memanjang. ish2.kecik2 da men fenste lah, my space lah, youtube lah, itu lah, ini lah. mase saye dulu mane de....tb jer pengobat kebosanan.(yerlaa,dolu mase darjah nam tade lagik comp tenet.mase form 1 baru laa ade.ehehe)

dan yg xpuas ati tuh. baju skola pon nak kene mak yang gosokkan(dan slame 3bln becuti balek msia aritu saye la yg jadik tukang gosok baju beliau) walawei! dolu2 kak nis darjah satu pon da iron baju sindrik tw ngan iron yg berat tyme tuh.adeh! dan saye slalu mengugut tammo gosokkan baju kalo die carik gado ngan saye.ahaha.... tp las2 kene gosok gak baju die biler die tetap bernekad tammo gosok baju sindrik. cis2!(die wat muke kesian)

ye la adekku...apape jer laa...anak bongsu la katekan.....manje kemaen. heh.
saye dan die mmg slaaaalu sgt bergadoh!...malas nak layan beliau yg ngade2 itu.
tapi xde la kejam sangat. saye kakak yg baek apeeee..........hehehe....

adekku yg bersemangat nk masok boarding skul walopon mak ngan abah keberatan nak kasi tp die yang bersemangat. bagi laa...pasnih maken sunyi la umah.huhuk.all da besh adekku! balek nati kak nis nak mcd!!!!

0 penyebok: