Tuesday, March 18, 2008

sengal!

saye tengah geram. geram yang sungguh amat sangat.
kalau la die tawu. betape geram nye saye skang kat die. ye. saye tulis nih. so saye nak bagi die tawu. xkisah la bebiler pon die bace. saye tawu die akan bace. sebab itu saye tulis. saye dah terlalu sangat geram kat die. saye rase pedih yang amat kat jantung nih. saye xsuke. geram tawu x!!! bia la die anggap bende nih kecik. x bagi saye. saye seyes!

okeh, bende kecik itu ialah saye nak buku saye yang die tolong amikkan dari kawan kat tempat laen. skehati la kamu yang membace nak gelak ker hape. saye serius. saye da ingatkan die. saye nak buku tuh segere. banyak kali saye cakap saye nak segere! dan die hanye cakap. baek2. hey, i hate that word! sebab saye tawu die jus cakap jer. tade efek lansung.da ler xbleh dikontek. memonteng klas.memonteng prac. lantak la die. saye xkesa sume tuh. what really matter is my buk!

tawu kenape saye nak sangat buku tuh cepat? saye nak study la. saye da banyak tertinggal. saye xdapat catch up sangat ngan lecture anatomy. saye da plan nak stat study betol2 starting this week. nak paham kan betol2 anatomy tuh.. apsal xbeli jer buku laen? saye tammo menambahkan kesrabutan dengan buku2 yang laen. jus stick to one buk. lagipun ssaye tade banyak duit skang nih dan maseh ade buku laen utk dibeli. die da rosakkan plan saye. saye xbleh nak study dgn elok. naseb baek saye da stat wat study grup. tapi saye kene gak study sindrik. die sangat kejam.

bia la ape die nak pk pas bace nih. saye dah tersangat geram. jgn risau.saye pasti akan bertrime kaseh bebanyak kerane mengamikkan buku saye. maaf la kerana menyusahkan. tapi ape yang die buwat nih i cant accept at all. seyes. sgt geram. tolong laaaaa... banyak bende terjadi skang nih. banyak sgt prob. kenape nak tambahkan prob yang dah sedia ade?? biala kalo kamu yang membace pk saye hanye memperbesarkan bende yang kecik. saye xkisah!

4 penyebok:

ain said...

sabar eyh,noure;)
sye thu spe org tu.
hiks.

noure said...

errrrrr.....

kakak said...

haaa.....sapekah..jeng..jeng..jeng...rilek2 jgn gado2..tiru mcm kkk..hhehe

noure said...

hahaha... baek2.