Monday, March 16, 2009

bangun pagi dengan mood yang elok menjana keceriaan sepanjang hari

today is not a good morning to start with. bangun2 pagi jer ada benda yang buat aku agak bengang. haih. lepas tuh terus rase macam semua benda pun tak kena. hmmm.

i'm fine now. dah makan pizza banyak gila walaupun dah agak kenyang makan peach sebanyak-banyak nya. nafsu makan sangat membuak-buak dua tiga hari ini ye.

aku baru habis menonton cerita yang sebanyak 26 episod. pulun tengok dalam masa 3 hari. fuh! cerita korea la. aku pun agak kurang percaya aku boleh melekat dengan cerita ni. 1% of anything. cerita lama pon. gelak ketawa la aku sorang-sorang tengok cerita tu. kay tu tengah pulun nak habis kan jugak cite tu. tepengaruh ngan aku. hahaha. boleh la start buat nota malam ni. =)

bulan ini dah habis duit. so tak boleh berbelanja. gila banyak aku berbelanja bulan ni. banyak sungguh baju-baju yang dengan senang hati membeli. huhuh. best buy bulan ini, winter coat warna biru yang sangat biru. yes, it is BLUE. cantik taw. murah pula tu. SALE maaaa. tak sabar nak pakai winter tahun depan. hohoh.


ps. aku sangat suka fringe aku! dengan tekad aku potong sendiri rambut depan tu kat depan cermin masa exam hari tu. suka! suka! cantik. hahaha. ok, aku gila perasan la. eh, sebijik macam liyana jasmay taw. :P

6 penyebok:

eppygurl said...

tajukk post ko ni pon dhh ceriakan keadaan.wakakakak

ehhhhhh yke same cm liyana jasmayyy??????
impassibell.haha

k h a i r i y a h said...

PMS ke? dudududu~

aik, da bt fringe plak. tp, ttg same dgn liyana jasmay itu sgt mustahil kot. haha. wait till i see. hoho


** PS tgk ponti anak remaja kat youtube. =D

z a w a n i b a d r i said...

bestnyee ade fringe!
ak klu buat surelyy sgt huduhhh~
may be kali pertama di potong nmpk ok,
tetepi sesudah mandi proses penggulungan akan berlaku
can't imagine dat!
euww

ain_dira said...

liyana jasmay versi mana neh?? hahak..cam sungguh x percaye..keh3.

bes eh citer tu?? semalam ade kwn aku duk tanye ade x citer tuh..

kakak said...

uit SALE?!!...WOW!....er, baju kakak xdewr kewr...hihhik :P

noure said...

paani. ahaha. seyes weh. sebijik!! haha

khay, till u see nati da panjg la kooot. :P da tgk da cite tuh. klaka gak. haha.

wani, iron rmbut tuh bg xbegulung. eheee. yer. suke. suke! :D

kakak, sale da abehhhhh... xpesan awal2. heheh.