Tuesday, March 10, 2009

perubatan sports day

dah lama berlalu dah tapi rasanya belom lagi basi kot. hehe.
hari jumaat yang lalu was held PERUBATAN SPORTS DAY di mansoura. sebab itu la kami semua nak jugak ke mansoura khamis malam tu kan. aku bukan lah atlet, tapi cukup lah sekadar CHEERLEADER yang berjaya. haha. penat seh menjerit2. sampai takde suara.

briefly kepada rakan2 yang kurang paham, perubatan sport day ni diadakan untuk semua pelajar perubatan di seluruh mesir dari 5 tempat iaitu dari Alexandria, Mansoura, Cairo, Zagazig, dan Tanta. rasa nya ni dah 2nd time diadakan. Dah la hari khamis baru habis exam esoknya terus ada Sports day nih. untuk perempuan beberapa ketul jer pon dari alex. maybe because in a short notice, so agak kurang la orang nak join. baru abeh exam pon maaa.... semua mesti la nak terbang ke seluruh dunia. huhuh.

lets picture do the talking. ;)

team alex akhawat(perempuan). mereka bertolak dari alex seawal 6 pagi! duh! gila kental.

alex kaler hijau. kanak2 itu out of theme. heh

mansourian. hehe. semangat tengok team mereka lawan kat court sebelah. yes, mansoura is red. i like the pic though. :P


bertudung biru itu yana from cairo. they are all bluish.

alex banner. we feat. we beat, we lead! sempat juga buat walaupun baru abeh exam ye. kagum!

no caption.


alex basketball team. wey, mereka sangat hebat la weyh! huhuh. kecil2 cili padi.

para penyokong. alex is hot to go. H.O.T.T.O.G.O...aum . is hot to go.. bla.. bla. bla.
haaa, da tak ingat dah. aku suka cheer tuh . huhuh.

the worst part, berejam menunggu makanan. haih. and in the end, bile dah dapat aku tak makan pon. oh, yang aku pegang itu nasik kerabu.

bersantaian menungguan makanan-an berjam-jam-an. dush!

pantomime alex. simple and the very last minute. at least ade daripada takde kan. =)

long lost friend. finally we met here in mansoura. jumpa pon dalam sepuluh minit kat luar dewan before closing ceremony. oh, ni faiz azlan. kawan skolah rendah aku yang dulu sangat nakal kini nampak macam baik je kan. haha.
lepas balik rumah malam tu dapat sms dari beliau beserta nombor topup.
" amik la no topup ni. aku xtaw nak bagi ko ape dah"
erk!!!! terkejut aku. xpenah2 lak orang buat gitu kot. memaksa dia datang alex so aku bleh langsaikan janji untuk belanja makan.

dewan yang dipenuhi kekanak medik seluruh mesir. gila! dewan tu sangat penuh. kebanjiran pelajar medik di mesir.



sudah habis event. wani. kay. noure. weyhh.. apsal aku tembam gila nih? haih.

6 penyebok:

zura said...

kawan kau hensen! hahaha =D

p/s: nanti aku nak cilok gambar kau lah! halal ye! aku lupa mau amik aritu -__-

noure said...

agak la kan. hahaha. sile2. amik la. err. bukan byk pon gamba. huhuh

kakak said...

er, mcm comel jer beg tuh..baru ker..
*Hint..hInT*...*wink*....:P

noure said...

tade la baru sgt pon. dah bebrape bulan lah jugak. haha. ape hint2 nih? xpaham lah. hahaha :P

Anonymous said...

awat budak medic kecik2 blake ni?? muke polak..alahai..kira boleh la gue menyerah diri tuk masuk wad.. ( derma darah leh tinggal lame skit tak kat wad )hehe..

k h a i r i y a h said...

ko x main netball kan? ak tau ko xmain. bola tuh hanye pgg je kan..[gile xpueh hati neh] hahaha.

ha, yg cheer kao ske itu pon ak suke. kt skola dl erk. ape je. ^_^