Wednesday, March 4, 2009

gendang gendut tali kecapi, kenyang perut suka hati

wuuuhaaai.
perut sangat kenyang.
mata mulai berat.
icdl tak baca lagi.
ohhhhh....

disebabkan kitorang nak sangat makan luar. tapi tataw dah nak makan kat mane. argh! buhsan gila stefano foodcourt or green plaza or carrefour. kat uptown downtown pulak macam gila la mahal tempat makan kat situ kan.
dan kitorang pon nak sangat makan SEAFOOD. arituh paksa orang tuh belikan ikan tapi tammo. sob3. lalu dengan yakin nya melangkah pergi ke RAKODA untuk makan. yer, MELANGKAH. sebab beberapa tapak jer pon dari rumah. ok, ade la dalam 300meter. eh mungkin kot. hehe.

nak jugak kao ikan besau gila! err. 900gram jer pon. hehe. pastuh appetizer pon macam main dishes. itu belom lagik siap ikan. tapi kan, sup seafood dia agak masin la. err. makin lama makan macam makin masin. huks. overall, not bad lah jugak. puas hati dapat makan ikan! hahaha. gelak la korang. nak makan ikan jer pon nak makan rakoda kah? ceh. SUKAHATI lah. hehe. tapi aku rasa sangat berbaloi sebab kenyang gila. bila makan berempat takde lah mahal sangat kan. lebih murah dari makan kat restoran Taj Mahal aritu. :P

gambar masih belom disumbat dalam laptop. sungguh aku malas lagi. kekenyangan gila nih. nanti tunggu kerajinan ok. kalau rajin nak upload la. tapi macam bosan la pulak kan bila takde gamba. yelah2. aku upload la. ------- dang! aku malas! hehe.

sebok nak makan luar sebab exam sudah habis!!!!
alhamdulillah. exam kali ini aku berjaya melalui dengan tabah. gap yang sangat panjang membuatkan exam kali ini agak relax tapi STRESS sebab lambat gila nak abes. semua orang asik tanya. exam dah habis? exam dah habis? exam dah habis? ok, itu mak dan kakak yang selalu tanya. haih.

aku berharap result OK. masa untuk bertawakkal. ada juga yang macam susah je. urghh... parasito. apsal soalan susah dan masa sangat pendek?? bila next exam iaitu pharmacology aku asyik berkata dalam hati "kan bagus masa untuk pharma ni bagi sikit kat parasito aritu. haih" oh ketika itu aku sedang merenung masa depan sementara menuggu masa habis. ada la dalam 40menet mengelamun. semua orang juga begitu ya! .. aku harap semua result baik-baik saja. aku tidak lah terlalu mengharap result yang flying colourful gila-gila. jangan sampai repeat dah. kalau boleh jugak tammo C. huu.... mari bertawakkal. =)

errr. esok masih ada ICDL exam. ala, exam komputer yang tekan-tekan pastuh dah habis terus keluar markah. cewah, berlagak yer kao noure. padahal tak gheti apa2 pasal MICROSOFT ACCESS. hahaha. eh, aku ponteng kelas sekali jer taw! :P

mari study ICDL! kay semangat gila ngah study tu. haha.

buhbai!

1 penyebok:

k h a i r i y a h said...

amboi makan ikan.. apsal x masak je? xsmpat erk..hehehe...

haah btol itu, ape kate kao upload gmbr, br menarik! lalala..

goodluck lah exam kao.
asik exam aje. huhu