Tuesday, March 3, 2009

kesedihan yang tidak terluah.

maaf la. aku masih bersedih dengan kejadian yang menimpa diriku ini. cewah. haaa. bagi sesiapa yang tak paham ape yang terjadi. :P kakak aku akan kawen on 25th of july sedangkan aku hanya akan habis exam on 26th. sadis yang amat bukan? yer, aku tawu. T_T

aku dan kakak dok meraung2 kat ym. haha. sengal gila. tapi sedeh la weyh. kalo ade sepuluh kakak takpe lah kot nak rilek. ade 2 ketul tuh je kakak aku. nih yang first plak tuh yang nak kawen. sape suruh aku rilek aku sepuk kang!

but i know, kalau memang nama takde rezeki apa boleh buwat. redha jer la. blom call mak, tapi mak dah tawu. macam akan meraung jer nanti kalau call. kita tengok. atau mungkin aku sudah dapat menerima. tapi ada orang terus cuak ye bila muka aku berubah terus macam nak nangis. lalu aku pon tak jadi la nak nangis. sebab memang tak boleh nak nangis. tapi serius sedeh gila tetibe.

"kita ganti dgn bergumbira d kota london ar nanti"

ayat untuk memujuk.ngeh2. tolong wahai international undergraduate medical program, alexandria university. jangan halang aku berliburan seminggu dengan exam lah,hape lah masa bulan sepuluh nanti. okeh! kakak suruh confirmkan awal2 so dorang boleh plan untuk bejalan2 nanti. the thing is i have zero idea on how our clinical year nanti. but still starting the semester, i guess it ok kot. how i wish. rakan2 alex u, ada sesiapa tawu cane clinical year nanti since kita nih kan bahan eksperimen first batch untuk program nih. haih.

masa untuk memikirkan tiket flight. masih buntu. aku cadang mahu pulang 27 july. yer, semangat walaupun majlis dah abeh. oh, majlis belah laki kat kedah sminggu kemudian. so masih sempat. tak kisah walaupun mungkin akan pulang sensorang. malas nak cari geng. mereka yang lain mungkin mahu pulang lambat sikit. aku tak kisah. hurm nanti lah survey.

exam hampir ke penghujung. nanti lah aku wrap up pasal exam okeh.

ok lah, nak layan whose line is it anyway. selepas tu kita tido! nyte2.

6 penyebok:

my name is KARL said...

hye

if i'm not mistaken,

nor annisa rohiman ek??

sori kalo salah ...

btw, my 1st time ere.

ain_dira said...

har..senang citer, xmo bagi ko sedey2 lagi..nanti akak ko kawen time akad nikah, buat video conference..hah..live ko leh tgk akak ko... kire, share the moment even jauh diperantauan..cewah!!

bun said...

london awaits!! :)

k h a i r i y a h said...

NOR!! pity u!! sedih nyee........ xpe2... nnt g knduri kt Kedah tuh yek. I know it might not be d same when u dont attend d wedding day at ur own home right..

sbr je la keh. nnt Lomdon punye percutian lg best! btw, my sis kt London skng neh.

Fathiah_Farid said...

uhuk uhuk...
sabau noure...
aku taw cmne rs sdih ko tu...
(mcm ak de kakak)
tp i put myself into ur shoes la...
stiap mslh, pasti ada hikmahnya...

dalilyD-LA~~ said...

sian2...

mek noure,kalo xsilap aku pade sesape yg kne repeat komp last yr(micrsft excel) kne amek exam tu aftr written 2nd sem