Sunday, March 22, 2009

of the book shelf and the carpenter

aku suka alpha market kat green plaza. you can find almost everything you need there. ok, at least what i need.

sumber kertas garis-garis untuk membuat nota. with fine quality. that the most important. and reasonable price also lah kan. juga banyak barang-barang made in malaysia yang dijual di situ. seperti aku pernah cakap pasal munchy's LEXUS biscuit tu. even mee segera perisa LAKSA SARAWAK pon boleh didapati di situ. hahaha. aku pon tak pernah makan megi laksa sarawak kat malaysia taw.makan laksa sarawak pon sekali je kot masa pegi sarawak dulu tu. dan kay's favourite maggi asam laksa. huhuh. semalam aku mencari biskut hup seng. mereka kata ada dijual tapi aku tak jumpa. sob3. sedap nya makan biskut lemak empat segi tu bersama teh panas. nyum. nyum. eh, aku lebih suka yang ada gula. waaa, lagi best biskut jagung. herm! kaoooo, kat rumah masa balik malaysia aritu xpernah pun teringin nak makan biskut. hahaha. ok, balik nanti kene makan banyak-banyak.

err. macam suda lari tajuk.

berbalik kepada tujuan sebenar entry ini ditulis, kan aku mencari rak buku dari hari tu. jadi nya semalam sekadar berjalan-jalan satu alpha market tu dan kemudian terjumpa barang yang dicari! tadaaaa! rak buku la. wah! grab terus la apa lagi. dah la half price. tinggal dua. aku ambik satu kay ambik satu. maka habis lah.

bukan rupa sebenar. huhuh

yes, a do-it-yourself book shelf.

noure and her new profession. huhuh

halfway done!

still working on it. duh! you should know how hard it was to join all the compartment. haih.

the busiest ever. ha ha.

omg! omg! almost done!

tadaaaaaaa!!! oh shuwit. still i dont know where to locate it. haih. haih. macam rak kasut la pulak kan hahaha.



ps. i should start study seriously. help! motivate me please. hurm.

7 penyebok:

zura said...

a'ah lah mcm rak kasut haha.. how much tu? 2stories saje eh. nape tak beli yg lekat kat dinding punya ke?jimat sikit ruang heheh..

noure said...

huhu. told ya. bout 40sumtink.mmg memule nk beli yg lekat kat dinding cam zue dan laen2 tuh tp mcm xjumpe jer kt cni. huhuh.

z a w a n i b a d r i said...

a ah la...
mck rak kasut :D tp xpe...
janji bule gune...
tpkan...
mampu kah ia menampung buku medic yg berat2 blake?

k h a i r i y a h said...

huu! da berjaye dpt rak ek. tahniah! =)

eyh mek..btol2 mcm rak kasut. tp kan, bantai je la.. asalkan leh gune suda

ain_dira said...

takot runtuh je..kestabilan nye itu, kurang diyakini..=)

eppygurl said...

hahaha. mcm katil pon ade aku tgk rak ko ni.. haa nyebok je si chibi tu.

zarf_iera said...

hurmmm...i think rak ksut btter g from diz 1.mybe lg murh..n more stable.mybe???huhu..anyway..thniah krn brjaya mmpunyai rak bku.hahaha..
btw..try read this book. THE SECRET,by Rhonda Byrne.hope ley mtovte ko.huhu..