Wednesday, March 11, 2009

skype me!


arghhhhh.. aku stress ngan skype version baru nih. tadi la aku gatal nak mengupdate new version. ingat cam best, rupe nye HAMPEH!

serius buat aku stres gila. sangat tak menarik ye kekawan. lihat di atas itu. bende tu boleh di-detach. tapi oleh kerana aku nak snap pic. aku attach jer dedua skali. tapi still xmenarik.

aku berkeputusan nak install balik skype lame! heh.

TARAAAA!!! i heart my skype. welcome back background aku yang comel. hehe.

haaa, add la aku skype. annisa_ler. pengguna skype berjaya. chatting kat YM cam dah tak best lah. :P

3 penyebok:

piece-of-me said...

ade gambar muke ak~!! hahahhaha

ain_dira said...

cane buat background utk skype??

noure said...

bolat, dah aku beceting ngan kao sepanjang malam. hahaha..

ain, godek2 skype tuh. ade la pasal background. hehe.