Monday, April 20, 2009

i will be

at last, i have something to blog about! clap. clap. clap.

ouh, hye all.
i'm doing great now. just drowning with my own-created hectic life.
life can get very busy sometimes aite.
my dear bestie, will reply to you email soon keh. promise! =)

studying microbiology for practical exam this coming wednesday.
tomorrow will have presentation for histology.

oh. back to main topic.



aku terdengar lagu nih dinyanyikan oleh other female singer kat flyfm few weeks ago up till now. sangat lah kurang sedap. huhuk. rupa nya leona lewis yang nyanyi yeh. haih. aku lebih suka avril sendiri yang nyanyi lagu nih. kipas-susah-mati avril lah katakan. hehe.
kat atas tuh amik kao, dua2 skali nyanyi bersama-sama. siapa lagi anda suka?


ok2. nak sambung study.
oh, btw. hari ini cuti Easter kat egypt ni.tapi sangat busy juga yer.. huhuhuk.

5 penyebok:

ain_dira said...

yeke?? xpenah tau pun lagu tu avril nyanyi dulu.. suke leona lewis nyanyi agi ghasenye..=D

✖₪ FarhaniFadzil ₪✖ said...

yg versi m.daud kilau agak2 ade x?

noure said...

erk. aku rase mmg ade kat album avril. aku slame nih denga yang avril nyanyi jer. avril pon yg buwat lagu tuh. haha. hamik kao.

aaa. tuh blom jumpe lak. versi noure cantek ade la. nak dengar??? serius sedap taw! hahahhaaa

k h a i r i y a h said...

Hello sume, Avril lagi sedap okai! Si leona tuh nyanyikan blk je..... avril yg tulis lgu tuh tau. huhu. sedikit xpuas hati neh. haha

noure said...

yeah khay! sameee.. stand for avril right. hahaha. sgt xleh belah. kan. leona xsodap sgt la. avril lagik bes. nih syg ko nih. hohoh