Thursday, May 7, 2009

assignments

ini izzah.ijah.bolat.dan banyak lagi nickname beliau. hehehe.
aku balik kelas je trus makcik nih call kat skype.

windu-windu.
yer, aku pakse beliau pakai tudung sebab aku nak capture pic. hehe.
penat kene kutuk ngan die nih. haih. haih.
asik kene buli. uwaaaa...

bolat besame kambing gurunnye.
haha. new zealand bukan banyak lembu je ker weh?
okeh, tayah tawu ape name kambing itu. heh

seronok wei besembang ngan minah nih. rindu la kat 9teenz! huuu. zaf, ko call aku lak yer esok.
khay, buwat skype. leh ceting memanjang. hehe.


ini assignment yang terbaru. eh, tade la baru sangat kot. banyak omwek!

biochemistry- gout(malignant) sangat stress gila aku nak cari bende ni. huwaaaaaaaa......
anatomy-vagina and female external genitalia
pathology- benign prostatic hyperplasia

pharma presentation this coming monday. tak buat lagi ppt. ari sabtu cikgu nak tengok. kene buwat malam ni gak la.
biochem kene anta draft ari sabtu nih. penat wei search tenet. ape yang aku dapat? tade pape. cket je. adeh!

5 penyebok:

k h a i r i y a h said...

ak nk buat skype? hoho.. tenet uma ak pon da mengong. gune broadband je neh mekk.. sedih tau!!!!!!!!~

haa..ak nmpk kambing gurun je. bolat ak xnmpak. huhuhu.. =)

ko xjmpe pape dlm tenet sbb ko main2. mane x nye. huhu

✖₪ F A R H A N I ₪✖ said...

bolat gilo.
kat sume nk tayang kambeng gurun dia. hahahaha

Nurul Izzah said...

hahahha paani jeles.
kambing gurun tu name die noure, seswai sebab kambing tu busuk ala bau noure., hahahha
mmg best la buli noure.
windu.windu.windu same nineteenzzzz

zarf_iera said...

hahaha...aku xde kdt skype mau kol2 kowg2 yg berada di lua ni.
kowg la kol aku.
bolat! add skype aku..
zarfiera@gmail.com

noure said...

khay... tape. tenet xelok skype stil elok. hahah. penat dah mncarik. aku crk bebetol taw. huuuuu

paani. yer. bolat gilo kambing gurun. hahah. adik beradik terpisah kah? haha.

zaf. skype to skype preee maaaarr. tayah kedit hape bagai. huhu