Saturday, May 2, 2009

turn 21. fuh!

this is how my bed was look like last nite. buku bersepah merata-rata. bile bukak satu buku trase nak bukak buku laen. pastuh ngah bace buku tuh nak tgk buku laen lak. adeh.
alhamdulillah. berjaya mengharungi exam sejam setengah consist of 7 subjek sume nye! fuh!

so, i'm turning 21 today.
21! 21! 21! 21!
terasa diri ini masih comel kecik lagi.
masih belum tua lagi lah!
muda belia lag okeh. haha


kat sini noure nak cakap terima kasih banyak-banyak kepada semua yang wish. hehe.
sms, fb, frendster-yang-dah-lama-x-bukak, ym, skype, dan juga entry kat blog serta verbally dan pelok ciom ucapan hape bagai. thanks!
terharu okeh! :D
luv u all!
hehe.

myme! happy birthday to you toooo... bila nak sambut besday sesame lagi nih? huuu. cam ramai jer besday hari ni kan. hehe. happy birthday lah sesiapa yang lahir harini. yer, arini memang bes! hahaha. :P


ok, dah tataw nak cakap pa dah. batuk, seseme, sakit kepala dan sebagainya. adeh. later!


pre-examtic stress disorder

SUPRARENAL GLAND GLANG!

5 penyebok:

k h a i r i y a h said...

nor!! again, samat ri jadi ye, xabes lagi 2 mei. hehe. lg 23 hari ak pulak. lalalala~ =)

syg kao byk2. sile bce post ak. hehe

✖₪ F A R H A N I ₪✖ said...

hohoho. selamat la menjamu selera.. ehh selamat hari lahir.. hahah

hari ni aku xnk kenekan ko dengan bg space banyakk2. hahah

arini je.

zura said...

n0ure samat ari jadi!

semoga berbahagia hingga ke syurga¬

meorsoleh said...

ouh? smlm besday ko rupenye??

smlm jugak aku lepak ngn certain somebody kat kedai syai, R, (bukan name sebenar)

semua orang kecoh kate besday die arini... rupenye besday orang lain rupenye... haha...

noure said...

time kaseh sume org! hehehe