Friday, June 19, 2009

which one?

ini blog dari picasa. upload gamba membebel tros kat sini. senang keje.
tujuan asal mahu ke fathallah membeli bahan makanan untuk study leave nanti, tapi bila bersama dua makhluk yang sexenopsyllakutu pasti akan menyinggah ke sana ke sini dan dengan kuasa bulan, melekat tros kat beg nih. but the thing is, i like all those three colors. satu sebenarnya farahin turut berkenan. well aku dan farahin taste hampir same. nasib baik tak sama taste ngan ewa jugak. kalo idak, berebut lah kami. hehehe

ini yang farahin suka. aku juga suka.

ini yang aku suka, aku juga suka.

ini aku suka jugak. aku juga suka.

hey, sukar membuat pilihan okeeh! eh chop, membeli beg tade dalam perancangan lansung. ini lah ewa nama kan 'BEG YANG TERBELI'. owh, ewa pon beli jugak. same pattern, laen corak. :)

jadi rakan-rakan dan taulan, rasa2 lah kan, yang mana aku beli ek? hehehhe. dah pakai bawak pegi MOTIQES pon tadik. :P
Posted by Picasa

8 penyebok:

✖₪ F A R H A N I ₪✖ said...

yang kaler biru~!!!!! tol x?

zarf_iera said...

biru juga!aku skong!!nk jugak noure!!hahaha

ain_dira said...

ske kaler merah...!!

zura said...

noure!!! OMG! apsal lawa sgt beg tuh weyhhhh.. katne?? mesti kau beli kale merah kan? kan? heheh.. weyh kalo kau pegi lagi PLEASE TOLONG beli utk aku jugeeee... wawawa sgt memahukan beg ituuuu... oh yea kale biru pls! tp kalo takde sgt kale pape pon bley hahaha

k h a y said...

d blue one, dear. =D

khaL_eLLa said...

ala comey nye beg...

suke beg kaler merah..

tp mesti tak leh bwk brg2 berat2 kan..

nanti manik2 tu putus..

azim said...

sape model poyo nih..mst tuan blog slaku model..
anyway merah masuk ngn model....zzzzz

zura said...

noure! i'm going to alex TODAY! hahahah.. bag punya pasal haha takde makne. kalo ada masa aku pi la korek bag neh. kat mane weyh? i want the specific details heeee