Thursday, June 4, 2009

xjahfsbhebwba

title yang tiada makna. sile abaikan.

oh, ini keluh kesah semalam yang baru sempat ditulis harini. wifi nih kan sewel betol la sekarang mungkin sebab tak bayo lagik bulan nih. hossam pon tak call2 pon lagik. wahaha.

cukup bersabar bila kita terpaksa bekerja dengan orang yang buat kerja tak berapa nak semenggah nih. haih. at least, dah ko buwat part ko tuh. kene la tawu ape bende yang ko buwat. tayah maen copy paste tenet. pastu ko xpaham ape ko buwat, orang laen lagi la tak paham amende ko buwat kan.
proper la sket kawan. aku tade la nak cakap aku wat keje perfek. cam hape jer jugak. but at least tawu la kan ape yang kita buwat. dah2, esaimen pon dah nak habis. tayah nak membebel pepanjang. tak sume orang perfek kan. peace! ;)

[6/3/2009 4:07:28 PM] *** says: buang laptop study jalan la
[6/3/2009 4:07:53 PM] annisa_ler says: hahaha
[6/3/2009 4:08:00 PM] annisa_ler says: aish
[6/3/2009 4:08:03 PM] annisa_ler says: laptop penting maaa
[6/3/2009 4:10:11 PM] *** says: aaa
[6/3/2009 4:10:16 PM] *** says: tuh je la care nak study


boleh dipetimbangkan.

lupakan kisah sedih. mulakan hari baru dengan ceia. poyo je lah nak sedeh2. MENGGEDIK LA NOURE OI NAK SEDEH-SEDEH. hehehe. EMOTION WEI. semalam kan baru blaja pasal emotion nih.

kepada laki-laki diluar sana. laki nih slalu nak ape ha? adik aku menggedik nak adiah. sebab result matrik gempak. cess. kang xbeli majok lak kang. semalam pon cam nak majok dah jer. wahaha. manje nye wei! nati lah aku pk. sume kakak2 beliau pon nak dipow. heh. oh, kakak dan bil belikan adiah bernilai 50 pound sterling. aku nak belikan sumting 50 pound gak la camnih. 50 EGYPTIAN pound je la. hohohoho.

tetibe nak bercrita kemanjaan adik aku sorang nih ha. yele anak laki sorang lam family. lagi 4 ketul sume pompuan. mane tak manje.

dulu kakak penah citer, mase aku 2nd year kot. time tuh die gi ganu, school trip. then kat sane die demam. pastuh call kakak aku nangis2 tataw nak buwat ape. badan panas hape sume la. siaaan. bile dah balik tuh, abah gi la bawak ke klinik. balik je klinik tros terbaring kat mak macam hape je kan. tuh pas abeh SPM tuh wei! hehehhehe.
aku dengo mahu la gelak guling-guling 3 hari. WEI NOURE, KO DEMAM MACAM LA XMERENGEK2 KAT MAK JUGAAAAAAK. errr, aku pompuan. xpe ar. hehehe.

xkesa la kan adik aku nih manje ke ape ke, yang penting die berjaya dalam hidup. ;)

4 penyebok:

✖₪ F A R H A N I ₪✖ said...

adik yg manje -_-"
mcm aku jugakk lallaa

k h a i r i y a h said...

ko manje sgt ke paani oii?? haha..

nor! adik ko da 18 pon dk ngendeng kt mak g er.. adeh, kene pastikan die berubah neh. nnt xde sape nk die. hohoho.

noure said...

paani manje gedik hape sume ade. wahaha.

aish, ko jangan. awek berator adik aku tuh. adeh.

zarf_iera said...

setuju!poni manja+gedik+ngade..hahaha