Tuesday, July 28, 2009

11.40PM

tataw nak buh tajuk ape. jam menunjukkan 11.40PM waktu malaysia. aku sedang menonton family outing. what else lah kan. hehe.

rumah dah sunyi sepi. tinggal mak abah dan aku je. jadi la anak tunggal. kalau nak tengok gamba wedding ada la sikit aku upload kat fb. yer, memang sikit pon gamba aku tangkap. sangat busy la. serahkan saja gambar pada photographer. hehe.

oh, plan cuti. buat masa sekarang hanya lah melepak dan melepak. esok akan ke bangi. acik zana sudah memanggil untuk menjaga aiman. tataw sampai bile. mak suruh stay sampai pergi kedah nanti. just wait and see lah.

nothing else to say. nampak nye aku semakin malas untuk update blog. haih. ingat nak masuk gamba wedding kat blog nih. tapi since fb lagi senang masuk je la kat fb kan. lagipun ramai je bace blog ni thru fb. thanks frens for coming. gembira gila jumpe korang! :D

oh, aku dah janji nak reveal something. haha. agak poyo di situ. next entry ok!

Friday, July 24, 2009

home

i am home. ;)
alhamdulillah. selamat sampai ke rumah dengan selamat nya.
landing around 10 am kot lebih kurang. tak ingat.

fuh. a very long journey and i am totally exhausted. 10 jam transit kat the KINGDOM OF BAHRAIN. nice hotel we got there. masuk je bilik landing atas katil terus tido. then sedar2 bile dikejut untuk lunch. then melepak2 sekejap kat lobby hotel with the other six. then naik bilik sambung tido sampai la one hour before check out.

4 days aku tak tido malam since exam. T____T. kat flight pon tak boleh tido sangat pon.
sekarang kat malaysia pukul 1.23. adakah aku akan tido? tapi aku sangat penat. balik2 je terus buat keje. eceh. hari ini sangat busy yeh.

sume siblings dah balik. kakak memang la dah cuti since hari ape ntah. then aku pulak yang balik. then petang kakak aku kat UPSI pulak balik, then at night the adeks from johore pulak sampai. complete. ;)

dah ramai dah datang kat rumah nih. kehidupan sangat busy. aku sangat penat. tadi pun sangat lapar. oh, makanan first aku kat malaysia adalah roti jala. sedap sedap. pastuh lunch makan kat rumah. ade udang besar-besar. heaven!

bile malam tadi pulak dah dekat pukul sebelas aku lapar. mengadu kat abah then mintak nasik goreng ngan mee bandung. diam! nasik goreng yang aku mintak nasik goreng sedap ok. HAHAHA. lalu abah pon pegri beli untuk kitorang adik beradik. habis sebungkus nasik goreng dan semangkuk mee bandung aku telan dengan gembire nye selepas terlelap dek kepenatan gila.

ohh, benda idaman kalbu dah dapat. nanti bila dah free aku reveal. laptop dok terbukak kat bilik tuh yang bile masok bilik jengah la laptop kejap. heehe. ok lah, aku tak sangka dah sampai malaysia. ;)

Thursday, July 23, 2009

GOING BACK TO MALAYSIA TODAY

alexandria 0545 - bahrain 0845
bahrain 2040 - kuala lumpur 0940

finally the day has come!
within 6 hours or less.

:)
:)
:)
:)


doakan saya selamat sampai kepada keluarga tercinta dan dihindari dari H1N1.
dah beli dah surgical mask. gagaga.

later!

Wednesday, July 22, 2009

good morning.

walaupaun aku tido selepas subuh tapi ade manusie tu walaupun tido awal still belom bangun. HAHAHA. kita tak perlu hebahkan sape yer. eheeee. mampos aku kalo beliau bace blog nih. peace!

yes, another sleepless night for me *jeling seseorang yang buat aku tak tido dan xkemas bilik pon.haih* ok, not blaming anyone here. hehe. at least kemas la jugak cket2. botol2 air mineral for the whole month of exam. gile la berplastik2 kao.

tolong sedarkan noure untuk kemas. flight 6 am tomorrow. so malam ni pukul 2 am kot dah kene bertolak. nasib baik airport dekat je. eh, dekat la jugak kot. but the thing is, ade ke teksi pukul 2 am? T____T

haaaa. kene berkemas! alamak! kene pegi bank ah today. huuhuhu. sungguh la malas. ok2, nak berkemas bilik nih. basuh baju sikit. KELUARKAN BEG GEDABAK dari bawah katil. and sort of things lah.

jaaaaaaaaaaa ne!

Tuesday, July 21, 2009

summer holiday

yaaaa, summer holiday telah bermula hari ini.
dan hari ini bermula pada pukul 12 tengahari. ye, noure bangun pukul 12 tengahari. got any problem with that?
hahaha. heaven weyh! aku boleh bangun sesuka suki tanpa perlu fikir kene study. dah sebulan hidup macam tu. kini aku bebas! oh btw, aku tidur pukul 6am. tak payah tanya aku buat ape okeh. :P


hari ini walaupun bermula agak lambat. aku sangat busy. merata-rata tempat aku pergi. summer. summer. panas! membeli wedges yang sangat cantiikkk. bukan KFC cheesy wedges tuh la. wedges kasut tuh ha. menggedik nak pakai wedges. smoge kakak jeles ngan wedges ai. gagaga

esok kene pergi bank nak amik kad. aigo. aritu pergi tak de lagi. akak bank semangat cakap dia akan mail bank kat cairo so that i will get my card by wednesday. just wait and see lah janji arab ni.harap dah dapat la esok supaya aku boleh dah shopping online. teeheehe.tak kesah pon kalau tak dapat lagi. jadi macam agak malas melangkah ke bank esok. haih.

sehari lagi di alex. tak kemas apape lagi. bilik bersepah lebih teruk dari hari exam. T____T wahai noure, kemas la cepat. cepat la kemas. yosh! bajet malam ni nak kemas bilik. kita tunggu dan lihat saja lah. beg pon tak kuarkan lagi dari bawah katil tuh.

3 tahun.

sebenarnye ini entry untuk 20hb. tapi terlupe nak update sedar2 dah pukul 12.10am sekarang ni. maaf la yer.busy. busy.

berdasarkan tajuk di atas. secara rasminya noure dah habis exam hari ni. hari ni merujuk kepada 20hb okeh.

yeaaaaaaayyyy! heaven gilaaaaa. tayah dah mengadap buku. cuma saya berharap agar lulus lah psychology. gagaaa. tuh la. sape suh bace maen-maen. arghh. family outing lagi menarek dari psycho la. thats why la. haih. :P

alhamdulillah. maka secara rasmi nya juga noure telah habis pre-clinical year! :DDDD
journey baru separuh. another half awaits. (=_=)

so noure takkan banyak cakap. yer, i know blog nih macam dah rumah kosong tanpa penghuni apatah lagi pengunjung. sori laaaa rerakan ai busy la. family outing tuh berderet nak KENE tengok. HAHAHA. masa untuk mengadap laptop.

akan balik dalam masa 2 hari!!!!!!!!!!!! 2 HARI okay! xpacking ape pon lagi. dari last week call mak asik tanya je dah packing ke belom. T__T beg pon xkuarkan lagi mak..

ade sesuatu bermain di fikiran. yes, sangat lah nak di belog kan. tunggu rajin lah. sekarang nih nak layan family outing je dulu. ehehe. bende yang terdistract aku masa exam PBL tadi. T__T nasib baik PBL okay la. tammo la cakap senang. kang teroberkonpiden laen lak result kuar kang.

ok rerakan. update later! family outing dulu. hehe.

Monday, July 13, 2009

no title

no offense.
tu la. sape suruh internet lambat sangat. kan dah tak boleh tengok family outing lepas tu terjumpa pulak bende nih. HAHAHA.
Posted by Picasa

Saturday, July 11, 2009

fikiran sudah di malaysia

suka nama jalan. di harap anda tak sesat. haha

owh yes, tiada lagi pintu masuk rumah hantu. haha. tapi kaaaaan, cane pakcik2 delivery nak anta sampai depan pintu rumah????? T______T



HALFFFFFFFFFWAY TO GOOOO!!!

3 major subjects and 2 minor can we call. heehe.

lagi sembilan hari nak habis exam. cepat la berlalu. nak balik!

tabah!



p/s: ade orang dah berjaye pengaruh tangok family outing. *jeling org tuh* adeh. tapi yoona punya episod bosan ah! HAHAHAH. yang danial henney lawak gila. sangat macho yeh. suka lee hyori. ;)

Saturday, July 4, 2009

kita bertemu kembali.

gagaga. dah lepas 2 paper. alhamdulillah. ade lagi 8 paper weh! T___T

aaaa. pastuh dah tataw nak cakap ape dah. yela, mane la tau ade orang rindu kat aku. tuh la yang aku updet blog aku nih. CEH CEH CEH perasan gila la noure.

penat menulis histo tadik. cuak lak ngan limited time. heh. mcq punye lah laju aku jawab. on time je siap. hoooooooooooooooo. apsal la mase pendek sangat. adeh. lepas tuh bila jawab essay pen pulak buwat hal. aku baru je beli pen tuh semalam kepada semalam. ink macam hapeeeeee je. mengganggu ke syok kan aku nak menulis. cissssssss. ok. abaikan.

dah2. mari kita simpan buku histology. 3 tahun dah weh ngadap histo nih. i am FREE now!

gap sehari then biochem. gugugugugu. geget jari study weyh!

oh btw, aku asik teringat bende idaman kalbu jer. malas nak link. pembaca tegar harap ingat ape bende idaman kalbu. HAHAHA. dah selamat sampai malaysia dahhhh. wait for me okeh bende idaman kalbu. kekeke. poyo jer name. cepat la abeh exaaaaaaaammm.

KENTAL!