Tuesday, July 28, 2009

11.40PM

tataw nak buh tajuk ape. jam menunjukkan 11.40PM waktu malaysia. aku sedang menonton family outing. what else lah kan. hehe.

rumah dah sunyi sepi. tinggal mak abah dan aku je. jadi la anak tunggal. kalau nak tengok gamba wedding ada la sikit aku upload kat fb. yer, memang sikit pon gamba aku tangkap. sangat busy la. serahkan saja gambar pada photographer. hehe.

oh, plan cuti. buat masa sekarang hanya lah melepak dan melepak. esok akan ke bangi. acik zana sudah memanggil untuk menjaga aiman. tataw sampai bile. mak suruh stay sampai pergi kedah nanti. just wait and see lah.

nothing else to say. nampak nye aku semakin malas untuk update blog. haih. ingat nak masuk gamba wedding kat blog nih. tapi since fb lagi senang masuk je la kat fb kan. lagipun ramai je bace blog ni thru fb. thanks frens for coming. gembira gila jumpe korang! :D

oh, aku dah janji nak reveal something. haha. agak poyo di situ. next entry ok!

2 penyebok:

zarf_iera said...

aku pn jd photographer x bertauliah tyme wedding akak ko ari 2.hahaha...

k h a y said...

zaf: melalui kamera ak. hahaha...

nor, x bosan ke dok umah je sorang2neh. sian kao ek. nnt kite g jalan! wah~ haa, ko nk dok bangi ek pasni. g uma farid. hahahhaa