Tuesday, July 21, 2009

3 tahun.

sebenarnye ini entry untuk 20hb. tapi terlupe nak update sedar2 dah pukul 12.10am sekarang ni. maaf la yer.busy. busy.

berdasarkan tajuk di atas. secara rasminya noure dah habis exam hari ni. hari ni merujuk kepada 20hb okeh.

yeaaaaaaayyyy! heaven gilaaaaa. tayah dah mengadap buku. cuma saya berharap agar lulus lah psychology. gagaaa. tuh la. sape suh bace maen-maen. arghh. family outing lagi menarek dari psycho la. thats why la. haih. :P

alhamdulillah. maka secara rasmi nya juga noure telah habis pre-clinical year! :DDDD
journey baru separuh. another half awaits. (=_=)

so noure takkan banyak cakap. yer, i know blog nih macam dah rumah kosong tanpa penghuni apatah lagi pengunjung. sori laaaa rerakan ai busy la. family outing tuh berderet nak KENE tengok. HAHAHA. masa untuk mengadap laptop.

akan balik dalam masa 2 hari!!!!!!!!!!!! 2 HARI okay! xpacking ape pon lagi. dari last week call mak asik tanya je dah packing ke belom. T__T beg pon xkuarkan lagi mak..

ade sesuatu bermain di fikiran. yes, sangat lah nak di belog kan. tunggu rajin lah. sekarang nih nak layan family outing je dulu. ehehe. bende yang terdistract aku masa exam PBL tadi. T__T nasib baik PBL okay la. tammo la cakap senang. kang teroberkonpiden laen lak result kuar kang.

ok rerakan. update later! family outing dulu. hehe.

3 penyebok:

Cik Duktur Paan MD said...

aku pon berharap lulus psikologi.rugilah cuti aku yg lbh pnjg dr korg terpakse dipendekkan kan.hahahha.

p a n y said...

tahniah~!!!! hahahahha
abes juge exm ko yeerrrr

noure said...

paan hoi2. bape bulan nak bercuti tuh? insaf la wey. hahah

paani, tennnkiuuuuuuuuuuu.. akhirnye kan! hahaha