Friday, July 24, 2009

home

i am home. ;)
alhamdulillah. selamat sampai ke rumah dengan selamat nya.
landing around 10 am kot lebih kurang. tak ingat.

fuh. a very long journey and i am totally exhausted. 10 jam transit kat the KINGDOM OF BAHRAIN. nice hotel we got there. masuk je bilik landing atas katil terus tido. then sedar2 bile dikejut untuk lunch. then melepak2 sekejap kat lobby hotel with the other six. then naik bilik sambung tido sampai la one hour before check out.

4 days aku tak tido malam since exam. T____T. kat flight pon tak boleh tido sangat pon.
sekarang kat malaysia pukul 1.23. adakah aku akan tido? tapi aku sangat penat. balik2 je terus buat keje. eceh. hari ini sangat busy yeh.

sume siblings dah balik. kakak memang la dah cuti since hari ape ntah. then aku pulak yang balik. then petang kakak aku kat UPSI pulak balik, then at night the adeks from johore pulak sampai. complete. ;)

dah ramai dah datang kat rumah nih. kehidupan sangat busy. aku sangat penat. tadi pun sangat lapar. oh, makanan first aku kat malaysia adalah roti jala. sedap sedap. pastuh lunch makan kat rumah. ade udang besar-besar. heaven!

bile malam tadi pulak dah dekat pukul sebelas aku lapar. mengadu kat abah then mintak nasik goreng ngan mee bandung. diam! nasik goreng yang aku mintak nasik goreng sedap ok. HAHAHA. lalu abah pon pegri beli untuk kitorang adik beradik. habis sebungkus nasik goreng dan semangkuk mee bandung aku telan dengan gembire nye selepas terlelap dek kepenatan gila.

ohh, benda idaman kalbu dah dapat. nanti bila dah free aku reveal. laptop dok terbukak kat bilik tuh yang bile masok bilik jengah la laptop kejap. heehe. ok lah, aku tak sangka dah sampai malaysia. ;)

4 penyebok:

zarf_iera said...

laaa...minah!ko blek dh ke??
jumpe sok!!!!

noure said...

sudah balik la bebeh. ok. jumpe sooook!!!! ;)

k h a y said...

hoi si busuk!

gile esk nk tgk mende alah kao tu. ak nak bergaya dgn mende alah itu smbil menangkap gmbr dgn harapan itu adalah ak punye. hahahahha...

=) see ya tomorrow.

p a n y said...

weh ko ade akak kt upsi?