Thursday, August 6, 2009

bosan day.

hello.
sungguh bosan boleh tak???

selain menjaga aiman. dan melayan amsyar. dan tidur setengah jam di petang hari. dan makan cheezy wedges KFC yang setahun tak makan. dan bersama-sama men-solve-kan puzzle bersama amsyar yang dapat dari KFC.dan makan udang masak tempoyak yang sedap dan gila pedas first time makcik masak itu pun setelah berjuta-juta kali men-google (mendapat ajaran baru dari tok guru noure "acik google je sume bende. GOOGLE." lalu beliau pun men-google semua bende yang beliau nak tahu. HAHAHA. bagus!)

hari ini boleh dikategorikan sebagai bosan day.

menyesal pula aku tak angkut sekali laptop datang bangi ni. boleh tengok grey's anatomy sampai bengkak mata.

nak layan family outing kat youtube sesungguhnya s*lk*m brokben ini agak lembab berbanding m*ks*s. mungkin juga kurang coverage di sini. oh, ini laptop makcik aku yang aku telah jadikan hak milik bebas. HAHAHA.

makcik aku sedang risau H1N1 menular dalam dirinya berikutan rakan bilik sebelah pejabat beliau telah positif H1N1 . oh, kolej beliau (KUIS) juga telah tutup secara tiba-tiba berikutan H1N1. no worry lah. flu je pon.

4 penyebok:

ain_dira said...

ow. sian nye x makan chezy wedges kat setahun...

flu je pun. tp dh ramai yg mati.. sgt isoo..

zarf_iera said...

aku ari2 mkn cheesy wedges.hahaha...

kolej ak pn dh 7 owg +ve h1n1.
tp,bese r..ipts kot.xkn nk ttup.
rugi la dy..
every minute is money!

noure said...

ahaha. kfc mesir tade cheezy wedges. sigh.

unless u r immunocompromised person, nothing to wori about insyaAllah. but kene la jugak kan berjaga2 kalau tamo sakit. ;)

k h a y said...

jum pyramid this ahad! gile ak byk keja, ak nk kua jgk! haha..

takot jgk H1N1.. haih2..

kao juge perlu berjage2 okai!