Sunday, September 6, 2009

fiona

Posted by Picasa

hai. ini sandal baru saya yang bernama fiona.serius tak tipu. ade tulis kat kasut tuh kan. emak yang pilih dan semestinya emak juga yang bayar. hehe. mak cakap baru lah nampak dewasa sikit nak jumpa mak mertua pakai kasut macam ni. aku ada berkenan satu kasut sebelum jumpa kasut nih tapi dengan jayanya mak telah merejek.T_____T
tapi memang sangat suka lah. cantik kan. baek cakap cantik! HAHA
dan semestinya comfy gila. sedap dipakai.
bila balik rumah catwalk depan abah dan beliau xperlu risau lagi anaknya yang sorang ni asik pakai kasut plastik kale purple tak kira dengan baju apa sekali pon. hahaha
sekian.






untuk pembaca di facebook yang dikasihi sekalian, anda dinasihatkan untuk membaca original post kerana ada tulisan-tulisan yang dipalangkan tidak kelihatan di fb. time kaseh. ;)

3 penyebok:

k h a y said...

hahhaha..... harap2 org kt fb bace slh.

pdn muke kao..

samat berjalan dgn kasut baru.

eh silap. samat berjmpe bakal mak mentua dgn kasut baru.

zarf_iera said...

hahaha..wujud g crocs purple ko 2??? hbt2...

noure said...

khay: hahahhaha. sengal la makcik!

zarf: masih wujud zarf. still in a gud condition taw. err. i guess la. hahaha