Friday, September 4, 2009

jantung berdegup kencang

sudah sebulan lebih exam berakhir. namun result tak jugak muncul-muncul. dari last week adalah detik-detik yang mendebarkan. sampai sekarang ni pon gak. T___T

result 1st year 2nd year dah berkurun keluar (last week je pon. hehe) tapi result 3rd year tak jugak menampakkan batang hidung apatah lagi rambut walaupun sehelai. eh bercakap pasal rambut, haritu ade la aku ngah tengok tv, sambil main-main rambut. tiba-tiba terpegang sehelai rambut kat blakang kepala aku ni kemain panjang. panjang gila. yer, akar rambut tuh masih intact kat kepala aku. jadi kesimpulan di sini aku ada sehelai rambut panjang macam sebelum dipotong pendek. HAHAHA. cane la boleh tertinggal cik penggunting rambut tuh yer.sehelai pulak tuh. oh yeah, still ade lagi taw sehelai rambut panjang at the moment. gembireeee. ;DDDD

owh, kembali kepada penceritaan asal. RESULT. menurut HEAD BUREAU OF ACADEMIC AFFAIRS, ALEXANDRIA MALAYSIAN STUDENTS MEDICAL SOCIETY (nampak la sangat copy paste dari email) di dalam offline msg yang dihantarnya harituh result untuk 3rd year paling awal mungkin hari sabtu (esok) dan paling lambat hari isnin. biarlah ceat sikit keluar. dah tak sanggup menunggu. penantian itu satu penyeksaan tahu.

huwarghhhhh.
saya sungguh cuak. mari sama-sama doakan result kita bagus-bagus hendaknya. doakan ye rakan2. cuak nih. T__T

4 penyebok:

zarf_iera said...

doa bbnyk noure!!huhu..

k h a y said...

ko kan terbaik. dun worry lah!

haha..

z a w a n i b a d r i said...

good luck noure! :)
mesti hebat punye!

noure said...

huhuhu. thanks rerakan. serius sangat cuak. T______T