Tuesday, September 8, 2009

numb3rs

09/09/09




bukan lah sekali je pon. seratus tahun kemudian. akan jadi jugak 09/09/09 kan? am i right?
cuma mungkin lah aku takkan bertemu tarikh tuh lagi. tapi andaikan hari ni aku misplaced simcard etisalat aku yang dalamnya ada lebih kurang 100L.E (ni contoh je, xpenah pon aku topup sampai 100.heh) dan seratus tahun kemudian ada orang jumpa simcard aku tu. mari kita andaikan arceologist yang tengah syok-syok korek tanah nak carik rangka chibi (sobsobsob) terjumpa pulak simcard aku. ( oh, rupanya chibi telan simcard aku. ade ke patut) dan beliau saje2 on simcard aku menggunakan handphone beliau. TARA! akhirnya arceologist tersebut berjaya bergayut selama enam ratus enam puluh enam perpuluhan enam enam enam enam enam enam minit apabila menalifon isterinya yang juga pengguna etisalat.

oh, kesimpulan di sini. aku cuma nak cakap yang ETISALAT aku lifetime validity so boleh diguna selagi ada kredit sampai bila-bila pon. tak macam maxis yang kedekut nak orang topup je keje. tapi sekarang ok la since aku guna hotlink youth club aku perlu tambah nilai sebelum 23.07.2013 untuk panggilan seterusnya ( tiru kat ayat check balance tuh. BM. ada masalah? haha). bertahan la nombor ni sampai aku habis belajar kot. tak payah dah la aku menadah telinga bila semua orang bising every year aku asik tuka nombor je bila balik malaysia ni. nak msg semua nombor maxis pon 1 sen jer call pon murah, 12 sen. EH EH ASAL AKU SEMANGAT PROMOTE NIH? thanks to adik aku yang membelikan aku youth club what so ever ni. aku mane la tau kan. aku gune je.

HAHA. korang paham tak paham diam-diam je ah. aku merepek je ok.


soklan:
berapakah rate panggilan seminit etisalat itu? sila jawab. untuk pengguna etisalat korang DIAM!!!!

sape betul aku nak bagi duet raye nih. cakap jer nak matawang ape. dollar? euro? dirham? lira? rm? egyptian pound? kalau nak pound sterling aku bagi lepas balik uk nanti ok! hahaha. cakap je!


soklan senang la pulak.

aku nak bagi 1 geneh je ah. biar la nak kedekut.






T____________T
sebenarnya this is how i feel right now. apsal aku semangat merepek meraban memalam buta ni? aish. nak tido lah.

goodnite sume orang.

2 penyebok:

ain_dira said...

????????????????????????????????






?????????????????

k h a y said...

what the estisalat bagai neh?

sungguh ak x fhm.

dan ak xnk jwb soalan kao.

nak duit raya je.

mane2 matawang yg plg mhl dlm dunia ni.