Friday, October 30, 2009

friday


Random things.


saya perlu:

-kene kemas buku-buku last year yang dilonggok di tepi almari.

-kemas meja agar tidak bersepah dengan barang-barang yang tak sepatutnya diletakkan di meja study dan secara tak official meja study telah menjadi meja solek dan meja makan.

-membuang benda-benda yang perlu tak diperlukan dan menyimpan benda-benda yang juga perlu tetapi tidak untuk digunakan sekarang.


missing mr pakwe. havent seen him since ages.

chibi asik tidoooooo je. made me jealous of him. dah kejut tammo bangun. bila malam menyebok-nyebok kat katil amik spot aku tido. argh.

sila basuh pinggan setelah digunakan. just a simple task isnt it? haih.

it's raining here. ohh, i miss home so much.

housemate pelik melihat aku bersemangat waja memasak nasi lemak pagi2. made marvellous potato salad yesterday. and i'm thinking of making pengat labu tomorrow or anytime soon. haha. tengah mood nak makan dan memasak okai!

tengah gila racing car game. it is addicted! haih.

mulai hari ini nak menabung kerana mengidamkan sesuatu. serius! serius! no more money-wasting-on-such-unnecessary-things. YOSH!

currently reading about The Breast from Bailey and Love Short Practice of Surgery. yeah, i start to love those books like Dr Ayman did. i should make them my new best frinds though. ;)

watching Private Practice season 1. suke Addison! yer rakan-rakan Addison from Greys Anatomy who leaves Seattle Grace Hospital to join a private practice in L.A. saya sangat suka Addison yer.

3 penyebok:

meor said...

pengat labu?? ade orang wat pengat labu aritu, kuah dah sedap, tp labu tu tawar... hoho...

so hati-hati la ye...

p/s: aku bagi tips kt ko, ko xnak ape2 makanan kat aku ke?? haha...

k h a y said...

ko idamkan ape weyh? kawen ea? hahahahhahahha

noure said...

meor: o ye ekk. agak la labu kat cni warne pudar semacam jeeerrr.aku hanye mampu bertrime kasih je la atas tips ko tuh. haha

khay: haha. sengal. bukan laaaa.....