Tuesday, October 20, 2009

Good morning!

Haha.sejak kat malaysia suke beno update blog pepagi.sekarang ni 6.14am dan saya tak tahu nak buat ape.ketika ini sedang bergolek golek kat katil di bilik yqng masih gelap. Malas nak bukak lampu.gelap itu sangat kondusif untuk tido ye saye tau tapi apakan daya mata ini walopon tak la segar sangat tapi sudah tidak boleh untuk lelap.hari ini kelas pukul 8.30am.

Oh saje menggatal update gune itouch.seronok gak nih.menaip macam pakai blackbery lak.peh perasan. Haha. Kelebihannye lihat lah saye update sambil tergolek golek kat katil yang bersarung bantal pink! Haha.ok ini cerita laen.habis kene kutuk ngan rumet.haih.

Meh nak try masok gamba lak.

Ohh nampakny tidak boleh sumbat gamba except via url.huhuhu

Ok bubai.nak layan utube lak.

Hari ni nak pakai baju ape yeeee?

2 penyebok:

k h a y said...

adakah kao sedang tidor sekarang? haha.

noure said...

aku sedang belajar di spital T____T. xtido weh. huhu