Monday, October 26, 2009

kembali bernyawa

seperti mana yang telah dihebohkan kepada semua umat yang wifi kat umah nih dah beberapa hari tak bernyawa.
dan setelah beberapa hari macam orang gila mencuri wifi kat convention center time break menggunakan ipod ketika menunggu ewang mengambil wudhuk untuk solat.
dan juga setelah beberapa hari menelepon al hossam internet jenuh bagitawu tenet takde tapi macam tade efek langsung kate i check now. icheck now. i check now. sepuk nak ke? dan baru tahu miskomunikasen telah berlaku dan beliau baru mengetahui umh kami ade internet problem. T___T.
dan akhirnya beliau datang menjenguk dan mensetup kan kembali wifi kami akhirnya wifi kembali bernyawa. maka tiada lagi Tenda dengan password hosam kerana beliau telah menukar nama baru dan pasword baru untuk kami. oh rahsia lah kang korang lalu bawah umah curik tenet lembap lah tenet kitorang.

maka Kay( rumet) telah mengisytiharkan hari ini tak perlu study untuk celebrate ke-ada-an internet kembali. ceh, macam lah selama ni study. *pusing pandang katil dan buku Bailey and Love Short Practice of Surgery yang beribu-ribu buka surat masih terbukak. kejap yer nak tutup buku tuh*. ok dah.

kedengaran ketika ini hanyalah bunyi Klik. Klik. Klik. kay menekan mouse. haha

sudah puas merepek. mengantuk.

mari tidur.

sebelum tidur layan big bang kat ipod. YEAY!

3 penyebok:

k h a y said...

hoi minahs.

kalo ak ade internet pon, ak bt mcm kao jgk. aku serius mcm org hilang arah tujuan jika xde tenet. hehe.

eh2, tgk la belog ak. dah baru. haha.

noure said...

hahaha. sehati sejiwa....eh tak. hati laen jiwa pon laen. perangai je lebeh kurang kot. gaga

dah tgk dah mekkkkkk! huhu. xdrop komen je. tp mcm aku penah tgk la sumwhere.

zarf_iera said...

ak trut mmbygkn..kehdpn d ostel tnpa tenet ni...wah! ak ase..ak bkn ak lg...bikin otak sasau jugak la..hahah..
nyway,thniah ats kjyaan anda mngidopkn kmbli tenet.huhu