Friday, October 16, 2009

khas untuk tatapan peminat. hehe

ok lah pertama sekali sape lah peminat aku tuh. being perasan is a must sometimes yeh rakan-rakan.

life is getting busy. busy la sangat kan padahal baru 3 hari je pegi kelas.
sekarang adalah round untuk surgery and anaesthesia.
setakat 3 hari ini macam aku suka juga lah.
mengingatkan aku kepada greys anatomy. hoh. pengaruh cerita.

berita buruk yang ingin disampaikan di sini ialah aku tidak jadi mengikut kakak ke london dan paghis walaupun tiket ke paghis dah beli pon. burn 4ratus ringgit abang ipar aku. T____T. ohh, sememangnya sedih tapi nak buat cane kan. dah tade rezki nak jejak kaki ke sana disebabkan next week aku ada presentation untuk anaesthesia. dang! dah pesan henbag dan i love london tshirt. ok lah tuh.

sekarang juga masih jetlag. pukul sembilan dah mengantuk dan tido akhirnya. pukul 6 tepat dah terjaga dan xboleh tido. pagi tadi pukul 4 lebeh terjaga dan azan subuh pun berkumandang. paksa tido balik sebab ai tidak perlu pon bersolat ye. pukul 6 memang dah xboleh nak tido. layan ah big bang kat utube thru ipod sambil tergolek2 kat katil yang belum bercadar. ish2.

sepanjang hari berkemas. baru lah ada rupe bilik skarang ini.

esok kelas. lambat betul nak loading nur kasih nih.
ah kecewe ah.

1 penyebok:

k h a y said...

sedih jgk ko xdpt g london. sbb xdpt la aku beg... huwaaa...

alah, nnt ko nk g, ak nk join keh! haha. =D

sile belajar eloks2