Wednesday, September 30, 2009

the tremors

sedang aku syok2 tengok family outing kat youtube yang ketika itu streaming memang laju ah. tayah nak tunggu-tunggu pon. high sekejap dengan internet nih, tiba-tiba aku rasa aku bergoyang-goyang.

ASAL LAK NIH?

aku ingat hanya ilusi. pandang table fan kat sisi pon bergoyang-goyang jugak. takkan lah ade orang dok gegarkan umah aku.

aku keluar dari bilik. tgk kipas bergoyang-goyang. aku ke yang dah bengong? apekah yang terjadi?

dah la sensorang kat rumah. aku dah cuak dah. dan fikiran kembali waras. terfiir mungkinkah gempa bumi di negara jiran sampai bergegar malaysia nih.

bukak facebook sume orang dok cakap pasal gegaran tersebut.

jadi aku google pasal latest earthquake.dan mendapat tahu rupanya gempa buni kat south sumatera.


serius bergoyang-goyang. bagai di awangan sekejap. huhu

2 penyebok:

ain_dira said...

ko dpt rase ek??mcm besh. aku x rase pape pun..haish...

k h a y said...

ak xrase. tgh syok berada di kedai spec time tu