Monday, November 16, 2009

as far as clinical round is concern



mediterranean 100meters away from uni.

2 ketul lelaki yang tersesat dalam group 3.

the girls

the rest of the girls.

kak nawwar First Lady of PCI. sangat busy ye beliau.

kak nik with her PDA. sebok maen game. haishh.
lihat lah, dah buat macam hospital sendiri suke beno mereke order air kat pakcik tuh.



ok apsal sume org kelihatan rajin di sini.


so inilah rakan-rakan yang bersama saya setiap hari. time nih supposed klas with dr rafik tetapi beliau missing in action. so sume orang pon bersuka-ria. ok tak, seperti yang anda nampak, ramai membuka buku. cuba mempraktikkan advice dr Waleed. FOKUS READING.
sambil tuh bersembang-sembang siap berteka-teki hape bagai. hahaha. so whats the point lah.

ohh, i love being with them. sume orang dengan perangai masing-masing yang membuatkan group nih sentiasa penuh gelak ketawa dan bila time serius sume orang sangat serius belajar. ;)

All The Best rakan-rakan!



ps: bile nak wat makan-makan lagi nih? cepat plan! hehehe.





3 penyebok:

k h a y said...

uish, rajin nyer belaja.
mane muke kao belajar, xde pon?

zarf_iera said...

ak crik gak si noure ni.sketul pn xde lam gmba.
ak crik gak celah2 n sdut mmne..kot2 bliau mkin krus.smpai sukar dknlpasti.xde jugak.
bru ak sdr..owh~~mmg noure xde lam gmba upenye.hahahaha...

noure said...

hahaha. dah aku yang dok tangkap gamba. tade la masok dalam gamba tuh. sengal2. haha