Friday, November 20, 2009

Ceh!

Aku memang panas hati bila bertemu manusia yang cakap tak serupa bikin. You know what i mean. Jangan jadi ketam yang nak mengajar anaknya berjalan betol. Ok whatever la peribahasa aku tak ingat. Tengok, tengah panas hati tetibe teringat ketam masak lemak cili aku masak kat msia harituh. Menguji keimanan sungguh.

Yer, aku memang menyampah orang yang macam tuh dari kat sekolah dulu lagi. And you do not deserve my respect. ;)

Early in the morning, dah meracau tak tentu hala. I am a bit short-tempered lately. Sorry to all. Should control myself. Haih.

3 penyebok:

zarf_iera said...

control noure!control!huhuhuhu

k h a y said...

apokobondo kao marah2 neh mekk.. poning den

noure said...

haaha. hormonal. tetibe emo. ;P