Wednesday, November 25, 2009

GOITER. GOITRE

Hai rakan dan taulan sekalian, itulah tajuk presentation saya hari ini. saya ulang, yang sepatutnya hari ini namun dek kerana ramai trakan-rakan se-surgery-an yang tidak memunculkan diri seperti yang sudah saya jangka maka dr ayman men-pospon presentation tersebut ke minggu selepas cuti. huhuhuk.

OHHHHHHHHHHHH. walaupun mmg ade insticnt macam xpresent hari ni tapi xsangke lah it really happen. huhu. sudah bersemangat waja menghapal step thyroidectomy dan bersedia kemungkinan-kemungkinan soalan yang mungkin dr akan tanya selepas berbincang-bincang bersama rakan seperjuangan. ohh I am Ready for todays presentation doctor. T___T

maka tak dapat lah tengok g-dragon berlari-lari di celah-celah lorong sempit belakang bangunan kerana melarikan diri dari polis(?) di awal 20 saat presentation. hehehe. i insist kak nik to put the video just becaaauuseeeee i like it very much. hahaha. dramatik weh dramatik!

esok maka bermulalah cuti hari raya aidil adha lebih kurang sepuluh hari. seperti yang telah dimaklumkan sebelum nih, cuti hanyalah duduk di rumah sahaje ye. study. study dan study.

one of the housemates is moving out tomorrow. sob3. maka sewa rumah untuk setiap individu akan bertambah. T___T macamane nak saving nih. huwaaa............

dan tadi SITI KHAIRIYAH ZULKIFLI telah mengkomfirmkan kepergian beliau ke jepun untuk practical di sana selama 4 bulan bermula bulan januari tahun hadapan. TAHNIAH BESTIE!!!!! nanti boleh kim salam kat ohno yerr... kalo jumpe big bang kat sane kim salam pelok ciom ah kat dorang. jeles okai, jeles. but anyway, i'm proud of you mek! in case ko tak bgtw geng kite yang laen lagi aku tolong sampaikan melalui blog nih yerrr. hehehe.


ok rakan-rakan. izinkan beta berehat. esok 9 zulhijjah, mari lah sama-sama kita berpuasa. ohh, sangat rugi xboleh puasa esok. haihhhhhhh. T____T

4 penyebok:

k h a y said...

norrrrrrrrrr!!!!!!

hahaha. omg jer kamo neh. aku baru nk gtau next week. tp ko da terbgtau plak kan.
its okai then. special entry for it nnt. heheh.

nnt ak peluk cium kao nye big bang tu ok. g konsert meke ke kan.. wahahha...

thanks again dear. =)

♥ p a n y ♥ said...

what!!! khay g jepunnnnn????????

sgt la besttttttttt huk hu hukk
aku nk ikottttttttt.

asal 4 bulan???
best gila.

zarf_iera said...

wah,ko g jpun khay...????gile best!huhuhuhu..

CONNIE said...

frz dtg assgment smlm.mcm tak percaye dgn diri sndiri.

n naseb kite same sbb hosmate frz pun keluar.sewa ruma jd 300 per month yeah. (-.-)"