Friday, November 6, 2009

study lah



masa untuk setadi sudah bermula.
sila insaf wahai noure.

meja dah cantik jadi boleh lah study dah.
hehehe.




jangan lah hari ni je kemas. hari esok tenggelam balik.
tak. tak. dah final stage kemas so bleh study dengan bahagia dah.


mereka sentiasa menanti untuk dibaca. moga-moga lah.

YELLOW isn't that bad huh. and they were all...yellow (tetibe berkumandang lirik lagu tuh)



bangunan kat hospital university yang mengingatkan aku kepada cerite Series of Unfortunate Event by Lemony Snicket. hahah. gile la haunted bangunan nih.
and the sky are BLUE. nice one! ;)

good luck rakan-rakan internal medicine for OSCE tomorrow. ;)


3 penyebok:

♥ p a n y ♥ said...

pergh. hehe mmg nmpak haunted :)
tp langit cantek~

zarf_iera said...

study molek wahai noure! gud luck!huhu

k h a y said...

cantik ke meja kao? wahahahha..

ok2 kemas. bagus niat anda itu.

haunted btol ke tmpt tu mek? mcm bgnn x siap je