Thursday, March 4, 2010

OSCE, done!

alhamdulillah, i guess i've done my best. few spots got full marks. hehe. siap ada sorang doctor tuh selepas dah bunyi loceng nak tukar ke next spot sempat cakap, 'you got full marks'.erk. macam blur tetiba tapi sempat say thank you kat doctor. ;)


tapi bila next spot adalah inspection of the back, apa aku nak inspaect?? yang memang dah rasa akan keluar dan macam akan tataw nak jawab really happen, so apa lagi, cakap ikut suka. dah la kat round mana la ada sangat cakap pasal back. (err. mungkin kot. atau aku tak take note sangat nih. hurmm) bila soalan type of back pain, apakah type nih?? dah la takda dalam buku kot. ok mebi ada dalam MacLeod's or other books. hancus sikit untuk spot yang nih. huhuk.

but then yang lain-lain alhamdulillah. i'm saying out loud all that in mind walaupun berterabur kot. takda lah blur sangat. ;)

mengantukssss. nak rest. lepas nih kena struggle gila-gila-gila punya struggle lah untuk final exam! 2 paper je, tapiiiiii hamik kau bape juta buku nak kena baca. TABAH LAH!

ohh, after exam tadi kebetulan keluar melalui surgery departmen, so stop by skejap bertemu our favourite dr Ayman.yes, bebudak surgery pon OSCE hari ni tapi mereka dah lama kot habis. bersembang-sembang sekejap, updating our schedule, exam, friends and all that. gembira! ;D




2 penyebok:

k h a y said...

hye busuk.

da abes exam? tido!

noure said...

hye busuk2.

balik je trus tdoo. haha. final exam awaits lah dear. in 2 weeks time!!! huwah