Saturday, March 20, 2010

total abdominal hysterectomy with bilateral salpingo oophorectomy

tergeliat lidah kau nak menyebut. memule dengar terpaku lah jugak tapi ok paham dah apebenda semua tuh. so tuh benda first kami belajar kat clinical round. hoho.


pagi tadi lepas subuh tido balik pastuh sedar je dah pukul 734 itu pun hosmet kejot. gila lah tak sedar hape dah kunci jam pon. kelas mengikut kabar nye adalah pukul 8 pagi. wohoi. berdesup mandi bersiap ape bagai. semalam la nih tak boleh nak tido. isk. pegi hospital yang sepatutnya boleh je jalan kaki tak sampai 10 menet pon terpaksa jugak naik teksi. haha. yer, obgyn nih hospital dekat sikit dari rumah. balik tadi jalan kaki je pon.

seronok belajar obgyn nih. tak sabar nak sambut baby keluar. haha. orang bersalin pon tak tengok lagi. ingat esok time break nak menyebok jap tengok cesarean section. tadi check pregnant women. sorang makcik tuh akan dapat twin! comel nyeee... and i think during palpation tadi i felt the baby moves. seronok! kalau sebut AAL IZZ WELL AAL IZZ WELL agak-agak baby kick tak? hahahahha. ini pengaruh 3idiots lah.

alaaa, tak dapat lahhh nak pegang perut buncit kakak nanti. balik je dah ada dah baby. huhuhuk.

3 penyebok:

aida said...

aal izz well..hahaha..ape lagi noure..cepat2 la wat tabung derma kilat tuh!hikss..;)

noure said...

hahahahhaa. nih tabung derma kilat ape nihh. :P

kakak said...

nes.........caner rasa baby gerak tuh?...kakak dah 18weeks tp x rs pong...x sure ar.....