Wednesday, April 28, 2010

bertiduran

hari ini hari yang mengantukkan gila. padahal tidor banyak je dah. ish ish ish.
dari berjalan ke kelas mata pedih gila bila kena angin. mengantok. macam ada orang jampi serapah suruh tidur. oh my, takutnye.


hari nih kelas kat N.I.C.U. atau kitorang sebut nikiu. neonatal intensive care unit. masa doc ajar pasal resuscitation tuh gila lah mengantuk. mata macam ada magnet je. kenapa ini kenapaaa......????

lepas tuh masa break macam mamai2. ingat nak lelap kejap kat rumah ewa tapi busy sungguh makan macam2.hahaha. but still, aku mengantuk wehhh... its time for lecture! i dont sit at my usual place. sebab aku rasa i might need a little sleep. there goes the lecture begin. baru 5 minit doc mengajar kat depan aku dah melentokkan kepala. lepas tuh suara doc macam agak slow. lagi lah macam lagu lee seung chul (read: aku panggil lagu2 beliau lagu tido. hehe) berkumandang di telinga. good spot i've taken, lalu aku tidur. walaupun macam tak selesa. but who cares. the only antidote when i sleepy is SLEEP! tak kisah la dapat 2 minit deep sleep lepas tuh akan ok punya lah. aku tak lah doze off tak sedar diri terus. kejap2 bangun jugak apa lah doc nih ajar.

bila masuk 2nd part of lecture aku dah segarrr!!! weeee, gembireeee. segar sesegarnye lah. hahaha. dah tido dah. gembire weh... so mendengar lah lecture sampai habis. toleh kiri kanan depan belakang ramai gila tidur. hahaha.

ok bye!



5 penyebok:

din said...

ramai sungguh tdonya

pip said...

cis..bajet ko paan..hahhaha
ak awal2 interactive lagi..
lama2 minyak abes tgh jln..

pehh...kne fire trus!!
pengalaman~

pip said...

alamak..silap masuk blog..heheh maaf nour~

kantoi la pulak

z a w a n i b a d r i said...

penah mcm ko! rncg nk tdo dlm surau tp x jd ;) tp berjaya gak bertahan!

k h a y said...

haha.

kalo da ngntok sgt tu, baik tido je. xmsk pon kalo dgr ye x..