Thursday, April 29, 2010

cover

hehehe. a fast update sebab nak cover entry sebelum nih. kang bakal mak mertua terbaca tajuk dari blog beliau habis lah rosak keayuan ai nih. hehehe. kerol, akak ayu je taw. no worry. haha


teremo sekejap, like i said before. blame the luteal phase pleaseee.. ;P

esok jumaat cuti. hari sabtu jugak cuti! yeayyyyy. labour day. walaupun student bukan lah labour atau sebarang jenis pekerjaan pun, tetapi tahukah anda tenaga yang digunakan untuk belajar adalah sama sahaja dengan labour bekerja siang dan malam. eh correct me of i'm wrong. i dont know how to explain. tapi kan, kire kau perah otak kau berfikir macam-macam masa belajar, tenaga yang digunakan adalah sama sahaja dengan tenaga buruh kasar bekerja. ada paham? bagus. jadi, memang patut lah kita cuti sempena labour day. horay! tak bermakna cuti daripada study T____T apabila seluruh ahli keluarga will have this little vacation in south. kakak kakak aku pulak saja bikin jeles. cissss. sungguh tak matang lah. hahahhaha.

tahniah ain nadhirah roomate dari form 4 sampai form 5 kat serting kerana telah habis belajar di universityyyyy. hoh. seronok nyaaa... serius aku ingat kau akan akan jadi cikgu sejarah. serius weh. haha. seronoknya hidup bergelumang dengan nombor. but for now, im happy wit the alphabetss. mungkn. hurmm. bila kau grad weh? ok nanti aku tanye kat formspring sudehhh.

last but not least, 2 days off! heaven, not?

2 penyebok:

z a w a n i b a d r i said...

aku rasa ain kawen dulu la! dia da hbs study! mst time prac nnt ada org msuk meminang beliau! moga dapat bos muda yg kacak di muka serta poket ye! eh nama wish kat ain kt blog ko plak cik noure! btw, happy labour day cik noure!

ain_dira said...

hahaha.. aspsal korang ni, ai single lagi taw. tade sape nak ngorat..hahaha. di poket tu penting agar bole sapot prada, gucci,coach. sengal!


seronok ke? takut nak tempuh alam pekerjaan nih..cewah..

ko nye dpt cuti seronok mcm seminggu hah cuti.