Sunday, April 18, 2010

hari ini esok dan hari-hari seterusnya

hari ini esok dan hari-hari seterusnya kelas start 830am. tak remaja lansung lah. tsk. hari ni baru lah proper sikit belajar paeds bila doc dah memunculkan diri. dah rasa ok lah belajar, banyak benda baru pasal children nih. tapi memang lah sebijik macam internal meds pon.


serius ngantok gila dah nih.mahu tidur. mahu tidur. tak jadi lah nak memebebel banyak-banyak. roomate dah nak tido gak tuh. isk mane boleh. nak tido jugak. serius busy dan penat lately.

later rakan-rakan. gunnnaaaaiittteeee.

*xlarat jugak nak iron baju malam nih. esok pagi je lah*

nite!

0 penyebok: