Thursday, April 8, 2010

have you?

pernah tak rasa bila kau mula bercakap atau nak bercerita atau apape je la nak bagi pendapat ke ape ke nak menyampuk ke, baru bercakap lepas tuh kau rasa macam orang-orang sekeliling bagi suasana yang nak suruh kau "diam ah boleh tak? atau "kau nih bile nak habis bercerita nih?aku malas ah nak dengar".


well, it happen to me all the time. yer, aku rasa bile aku bercakap je macam sume orang pon macam nak suruh aku berenti cakap duduk diam-diam je. maka lebih baik diam sahaja kan. so aku hanya dengar je lah orang bercakap. fine fine.

aku rasa orang yang tabah gila mendengar aku bercerita atau mengadu atau membebel atau apape lagi lah ialah makcik siti khairiyah zulkifli. mek, aku rindu kau ah. bukan senang nak carik kawan yang memang buat kita rasa dia memang dengar dengan penuh semangat lah bila kita bercakap dan bagi respon yang kita rasa " haaa, cerita lah lagi. tak yah berenti bercakap. cerita je sume bende". kau tak rasa bersalah lansung nak bercakap macam-macam dan kau rasa nak cerita semua benda kat beliau.

oh my, i miss you khay!!! to be honest, this one person je lah i felt that way.

but hey all my friends, thanks kerana sudi mendengar apape je lah aku cakap pon. ;)


2 penyebok:

k h a y said...

kao saje je buat ak bergenang air mata kan..

sedihnya.. ;(

lame kite x berborak ek..

miss u too dear! jge diri baik2.

oh2, ak tau nape ko xreti benti beckp. sbb kwn ko ni pon x reti berenti berckp. hahahha..

ok, diam2. LOL.

noure said...

eyhhh, kenape bergenang air mate?? haha. jgn sedeyh2. balik nanti kite borak banyak2 okai!

ko pon take care kat korea tuh. ;)