Thursday, April 15, 2010

hey there people.

alamak alamak.


nampaknya dah start dah link from merahsaga06dotblogspot hit the counter. my blog got listed there. just as i read, it's the blog for our batch eh? nice there to begin with. tataw lah where they got my link kan. WAHAHAHA. padahal kau letak je kat mana-mana link blog kau nih nak tanya lagi WHERE THE HELL THEY GET YOUR LINK? ceit.

i wont make it as an issue pon. tapi macam dah cuak sikit nak merepek-repek. tak, bukan cuak. saya segan lah. ok i'll try to behave. hehehe. ini macam riak-riak perasan orang nak baca blog nih. ceh, i know they might be just the regular reader of cekodokmanis nih. i really have no idea who really read my blog. yang aku tau siti khairiyah dan ain nadhirah dan kawan-kawan terdekat sahaja.

gue segan ah beb. just a reminder, eceh. eceh. blog nih takkan mendatangkan faedah kepada pembaca berbanding rakan-rakan alex yang lain. sebab itu lah saya segan. inferiority complex? oh something like that lah. haha.


anyway, take care!

5 penyebok:

z a w a n i b a d r i said...

hehehe :) saya selalu singgah tp x selalu tggl jejak ;)

noure said...

yerp. saye tawuuuu. ;D thanks sudi bace blog merepek nih. hahaha. ohh i miss you. i miss 9 teenz pulak. hurm

k h a y said...

femes la tu maknenyee..

haha

ain_dira said...

ramai je bace belog ko, tapi spesis berdiam diri je.. n aku pembaca tegar belog ko!

noure said...

khay: muahaha. penes perasans endiri jeh kooot.

ain: hoyeh, time kaseh kerana tegar gila baca blog akuu. terharu terharu!! sob sob sob