Friday, April 9, 2010

sekejap ada sekejap takde

tuh tengok sebelah kanan kat nota tuh. aku dah jote down exam untuk osce ngan mcq exam. mula-mula dorang kata habis je obgyn nih takde exam. terus masuk paeds. tapi hari rabu harituh sorang prof tuh buat announcement kat lecture akan ada exam which stated as kat sebelah tuh. then semalam pulak member yang balik lambat sebab ada presentation cakap prof dorang cakap exam dah dibatalkan. but tataw lahhhhh. betul ke? adehh.


hai lah university, oh aku baru saje bertanya kepada SR (read: student representative) mari copy paste.

noure nisa10:39 AMsalam
noure nisa10:39 AMexam ade ke takde?
FaKHruddiN baik10:39 AMwsalam
FaKHruddiN baik10:40 AMcepu emasnya soklan
FaKHruddiN baik10:40 AMpjg ceritanya
FaKHruddiN baik10:40 AMlong made short
FaKHruddiN baik10:40 AMx komfem
FaKHruddiN baik10:40 AMsori la weh
FaKHruddiN baik10:40 AMhuhu
FaKHruddiN baik10:40 AMboss kata nak buat
FaKHruddiN baik10:40 AMtp dean xmau
FaKHruddiN baik10:40 AMdie nak suh wat after paeds
FaKHruddiN baik10:41 AMtp maybe nak fight utk midsem dulu la
FaKHruddiN baik10:41 AMosce lambat
FaKHruddiN baik10:41 AMstill trying




iyewhhh, dorang nih kaaan, suka hati je. student jugak yang jadi mangsa. kitorang jugak jadi mangsa. aku jugak jadi mangsa. nih yang menyampah nih bila dijadikan bahan eexperimen. for me lah, baik la buat exam after habis round nih. otak masih fresh ngan obgyn nih. kot-kot tak sempat ke nak baca some topic, at least mana tau tetiba teringat lagi doctor baru mengajar beberapa hari sebelum tuh kan. kalau nak tunggu habis paeds, hancur harapan punah berkecai. nanti nak refresh balik otak ngan obgyn. aiyohh.

hai dekan, saya rasa awak pon pernah belajar dahulu bukan? kami bukan tikus untuk dijadikan bahan eksperimen sesuka hati awak ok!!!

blerghhh.


2 penyebok:

dalilyD-LA~~ said...

like this post~

ain_dira said...

hoho.. kekurangan sistematik la macam tu. menyusahkan.