Tuesday, April 27, 2010

sukaneka sukahati

semalam masa aku tengah tengok gambar-gambar lama tiba-tiba terplay pulak video masa family day 2008 yang memang sangat obvious aku kat mesir time tuh. tsk. so aku tiada lah di tempat kejadian.


kat bawah ni video masa sukaneka. hahaha. semua orang pon main tipu. hahaha. teringat pulak aku the nation siblings. siapa lagi, yoo jae suk ngan hyori lah dalam family outing. rindunya kat ahli keluarga. tsk.


lebih kurang 2minit je video. tanak bukak xpe jeh. ;)


video description : masa sukaneka kanak-kanak kecik. amsyar tanak baling belon air tuh. last2 semua atirah yang baling. haha. tapi nak habis tuh ada jugak lah amsyar baling. main fokus amsyar sebab nih dari camera acik zana lah. haha. notice one of my cousin, she is down syndrome. teringat beliau semalam, sebab tuh tengok gambar family.

rugi pulk tak attach video masa dorang main isi air dalam botol. tuh lagi lahhhh. memang maen tipu habisssssss. hahaha.

0 penyebok: