Friday, May 28, 2010

randoms 3

hey there!


pertama-tama sekali nak cakap terima kasih kepada rakan taulan atas semangat yang korang berikan kat entry sebelum ni. hehehe. tenkiuuuu. ;) ok noure cuba tabahkan diri okai!

hari ni dah hari jumaat. nih baru lepas bbq kat pantai di pagi hari bersama rakan-rakan section 4 tersayang. seronookkk. walaupun angin sangat kuat tapi aku suka sebab laut. ombak besar, angin sangat kuat, pasir berterbangan, serabut lah apa lah, tapi takpe la, bersama rakan-rakan tetap rasa seronok kan, hehe

mengantuk, macam nak sambung je tido. penat lagi tuh. kejap okai, pasni sambung tido. yeay! alamak, dah kena study dengan serius. tahukah anda hari khamis ni exam ortho. end round exam, yer rakan-rakan ortho nak habis dahhhhh. kena buat assignment lagi. oh tidak!!! penat lahh. rest kejap sampai zohor boleh tak. petang ni baru buat macam-macam lagi.

lagi nak cakap ape eh? oh hari jumaat adalah hari call rumah, tapi kredit skype tinggal 0.12euro saje. so how? tsk tsk tsk. kasihan.

gambar kalau rajin kejap lagi ye upload, another jumaat story. haha. macam menarik je hari jumaat hari untuk entry bergambar sahaje. kan kan. kalau ade aktiviti la. huhuh. penat penat penat. seronok potato salad berjaya habis. sekilo tuh aku buat. ingatkan dah cukup banyak tapi rupanya takde lah banyak sangat. yang penting habis. ;)

ortho dah takde lah bosan. stil rasa macam agak susah lah for me, tapi okay je. kena study je lah. study lah noure study!

aigo aigo nak merepek banyak banyak tiba-tiba otak cramp takde idea.

okay, later!

2 penyebok:

kakak said...

kredit skype tuh bkn auto top-up kewrrr???

nis, kena srh tanggungjawab kat amanlah utk top up skype tuh...hehhe..kredit kad abg x mampu daj...

k h a y said...

aigo aigo?

hahaha

mcm org korea dh kao.

hehe