Monday, May 17, 2010

kembali


hahahaha. gedik je berpindah randah seketike. tapi bile fikir balik, sayang lah nama cekodokmanis ni. ramai pon dah tau kan blog ni. karang kalau pindah randah kene pulak inform *ehem* peminat *ehem*. sakit tekak pula tiba-tiba. haha

mungkin suatu hari akan di privatekan jugak, atau berpindah jugak, ceh ceh macam masalah besar pula.

as for now, baru habis paediatrics exam. gaya macam final exam nye haaaa. alhamdulillah. lepas ni OBGYN yang dah berkurun ditinggalkan. rasa macam kena start from zero balik. lusa dah exam. T_____T

sudah-sudah, bagi saya rest otak kejap. lepas tuh berjuang balik! rindu nak membebel panjang-panjang kat blog. tunggu habis exam yeeeeee.... sekarang boleh la cakap macam tuh, nanti kang le[as exam sepatah pon malas nak tulis kat blog agaknya. hehe.

ok2.

doakan noure yeh!!! ;)


update:
kakak baru bagi msg tanya mana pergi blog ngan fb.hehehe. sudah kembali wahai kakak. no wory. fb pon dah activate balik dah. hahah

2 penyebok:

k h a y said...

busuk punye org ek. haha

noure said...

hahahaha. ehh wangi punye org lah.