Thursday, May 20, 2010

till we meet again

buhbye OBGYN dan juga PAEDS. till we meet again in final. ;)

perasaan yang tak tergambar apabila sudah habis end round exam dan juga OSCE. err, cane osce OBGYN tadi? hehehehe. tak tau nak cakap apa, apa yang tau tulis, apa yang agak-agak tak tau pon tulis jugak, asal tak tinggal kosong. penat jawab tak habis-habis jugak soalan. tak sabar nak menghabiskan. dah beruasa sehabis daya dah. lepas ni kena struggle untuk final pulak lah. lagi 2 bulaaaannnnn!!!
budak-budak uni lain kat egypt ni macam dah busy ngan final, kitorang ni pulak akan masuk round baru, ORTHO! yeayy, macam seronok je kan patah-patahkan tulang orang. ha ha ha. lepas orthopedic masuk pulak topical medicine. lepas tuh final exam, lepas tuh balik malaysia. yeay! cant wait cant wait. kakak please la baby jangan keluar dulu sampai la anis sampai rumah on 13th of august okai! pergi amik tocolytic lah! hehehe sukehatikau je kan noure.
lepas habis exam tadi mek ya ajak pergi makan. beliau nak belanja makan sempena besday kami yang dah lama berlalu tuh. so ke Bamboo lah kami pergi. i have never been there before. banyak gila-gila kitorang order, haha tak larat nak makan, auntie tuh pon dah la sorang je masak, nak masak kitorang punya makanan tak habis-habis kesian orang lain. by the way, thanks ya belanja makan! eh sedap la jugak masakan Bamboo tuh, memang rasa macam masakan ibu-ibu maybe sebab perempuan yang masak. ;)
lepas balik, berehat sebentar, keluar balik. ohh sangat busy hari ni yeh. berpergian ke carefour pula! gila lah hebat bershopping. gembira semacam menghabiskan duit sebab dah lama tak berpoya-poya. lepas ni duduk diam-diam je kat rumah. -__-
ok ok sekarang nak marathon cerita pulakkkk, nak habiskan chuck season 3 sampai current episode. ada orang tuh time exam haritu bisingggg cakap cakap chuck tengah best gila sekarang, cis menguji keimanan sungguh. nasib baik tanak jugak tengok kaan. THE TIMING IS NOW! haha

macam dah lama tak bubuh gambar dalam blog ni sejak ada PROJECT 365 tuh. gambar sendiri pon jarang je amik. nahhh, amik lah ni sebijik gambar penyeri blog. itu lah tempat pertapaan selama berkurun-kurun. itulah tempat belajar, itulah tempat solek, itulah tempat makan, itulah tempat melepak, itulah dunia kecil ku. hehehe. yer yer, bersepah gila, tau tau. itu nak exam semalam laaa. heh, alasan je padahal memang selalu bersepah pon. ;P aih, segan ah.


dah2.

it's time to play spy!
bye byee

2 penyebok:

saye kerink said...

salam. Sis, nak tanye, lapp sis tuh lapp ape? macam cun je kaler putih semua.. keyboard die macam macbook punye, sebijik2. comel lahhh.. ape nama yr lapp tuh? (curios ney.huhu)

eitt, i saw gambar passport seorang guy yg terletak didalam bingkai gambar family, siapakah dia? hehehe

tuh iphone ke ipod? comel lahh.. uhh nak jugak!! eh eh kite betul betul nak tahu yr lapp apa nama? cantik sangat2.. elegance.. ;]

noure said...

hehe. lappy tuh ialah encik macbook dan benda hitam itu adalah ipod je. ;)

alamakkkkk, ingat tade org perasan gamba tuh. hahah. akak pon tak perasan sampai la bile tgk balik kat blog nih. hehe.