Sunday, June 6, 2010

maaflah

rasa macam blog ni dah xsemenggah pula. update pon main tulis typo banyak gila pon tak edit balik. edit jugak tapi ada jugak missed. hehehe.


serius la sekarang asik typo, amanon pon dah pasrah je ngan ketypoan aku. malas nak betulkan paham2 sendiri sudehhh. hahahaha

antara typo yang aku selalu sangat typu adalah

nak jadi nka tuh memang semua nak pon aku type nka kot.

tuh tengok tuh nak tulis typo pon boleh tulis typu. blerghh. apekah kau noure. maybe sebab keyboard laptop nih lain sikit and still not getting used to it. ke sebab otak aku yang dah berterabur? oh tidakkkkkk. ayat pun selalu tunggang langgang kalau korang perasan la.

ini menandakan noure dah exhausted. heh. dari haritu pon cakap macam ni kan. but really though. i need a loooooooooong breakkk. nak empty balik otak. reset balik supaya menjadi noure yang baru yang dah tak bosan dengan semua benda. but i kinda have fun with my elective course now, mind you. ;)

nanti bila dah rasa fresh balik update elok-elok okai. betol nihh, tak tipu. sile jangan percaya. T____T

geez.

1 penyebok:

k h a y said...

aah nora.

kau typo je manjang.

haha..

tp ak suka btol org slh type ni. perli sedap gilak. hahaha..

sile btolkan kepala anda semula ek.