Saturday, June 26, 2010

pencinta nasi

lapar gilaaa takde tenage dahhhh nih. nak makan nasikkk. nak nasikk. masalahnye sekarang air takde dari petang bawak ke malam. selalu air tade macam lepas zohor sampai la asar, pastu petang-petang tu ade dah la. rumah ni air la prob sikit. tapi takde la masalah. sebab air kecik. dah beberapa hari air elok je lepas tuh hari ni tanak ade ade sampai la malam dah ni. adei. sampai takleh la nak masak. last-last membe delivery tapi aku tanak sebab aku nak makan nasikk. paham tak perasaan seorang yang terasa lapar dan nak makan nasik dan hanya nasik lah pengubat kelaparan? hahaha. eh tak emo pon di sini. sila baca dengan nada yang cool saja ok.

serius tade tenaga nak buat apape nih. nak makan benda merepek pon dah takde benda merepek nak dimakan. nak nasik nak nasik nak nasik. sekarang ni dah ada kot sikit-sikit air. sekejap ada sekejap takde. eh tataw lah at the moment ade ke tak. ade dah kot. entah tak cek pulak.

bile lapar nak baca buku nak buat apape punnn malas.

tapi kan, sekarang ni macam tak kisah berlapar pun. bukan la tak kisah, macam malas nak makan. so kira tak kisah la berlapar kan? eh tak tak. kisah, tapi macam kalau lapar tuh tak la rasa lapar gila even tak makan. er ape aku cakap ni. main point di sini, summer buat aku kurang makan, tak rasa nak makan pon. agak-agak berapa la berat sekarang. turun berjuta-juta gram gamaknye, aish. nak exam nanti lagi lah. oh mak tau ni sure membebel beliau. diet tak sihat lansung. >_<

ok lah rakan-rakan, banyak benda nak buat ni. bersenang lenang je dari tadi, nak revise balik parasit tadi, lecture malaria dan untuk TBL esok. hoh. banyak nye. adakah aku akan end up makan bersenang lenang dan tidur? nantok dari petang. huhuk.

wish me luck. eh exam apakah ini? haha. nite people. owh owh. kejapppppppppppp!

hari ini merupakan hari ke seratus PROJECT 365! wow. bangga sekejap dengan diri sendiri mampu mencecah hari ke seratus. seratus hari tuh baru 3 bulan je pon. 365 tuh ada 12 bulan makcik noure, berapa juta hari lagi nak sampai 365 tuh. semoge noure terus tabah menangkap gamba walaupun dah tak tau nak tangkap gambar ape sekarang ni. aish.

dapat kad kawen harini!!!!! hahaha tulis nama NORANNISA BT ROHIMAN taw. seronok seronok.

0 penyebok: