Sunday, June 27, 2010

selamat tinggal dikau

maka selamatlah england kena belasah dengan German 4-1. first half aku tak tengok sangat sebab tenet pon macam lembap sikit dan sebok call rumah tapi tak berangkat. call hp mak rupanya kat rumah nenek. mak cakap nenek tiba-tiba tak boleh jalan 2 hari lepas. terkejut aku. bila tanya tak pergi jumpa doktor ke? mak jawab, doktor dah balik dah. ha? konpius sekejap. owh rupanya mak maksudkan pakcik aku. tak payah bawak jumpe doktor, doktor dah balik kampung dah balik semula ke rumah beliau. kekeke. mak cakap nenek takde apape pun, sekarang ni pon dah makin ok, dah boleh dah berjalan sikit-sikit.

eh kan tadi cakap pasal england, ow memang la aku sokong england walaupun setelah beberapa game aku tengok england ni hampeh tapi sokong jugak lah konon tak tau kenapa. hari ini tengok england lawan sebab nak tengok german kalahkan england. hahaha.bajet macam german menang la 1-0 ke, 2-1 ke kan.nasib baik 2nd half aku tengok. haaa hambik kau england. 4-1 terusssss. bye byeeeeee lah. hehehe.

tak sabar nak tunggu esokk!!!!!!!! serius tak sabar!!!! hahaha. BRASILIA! yeay. kaka oh kaka goodluck game esok! :DDDD maaplah encek pakwe, ai curang sekejap.ngehngeh. malam ni nak mimpi kaka boleh tak?? tak sabar nak tengok kaka maen tawwww. :DD esh, dah. over pulak. hihi

apa lagi? ow ow. harini baru lah merasai mental torture seperti yang beliau cakap masa tropical dulu. seksa jiwa sungguh. otak dah tepu takleh nak masuk input lansung. dah la dah lupa pasal HIV ni. dengan macam-macam nama pelik melik jelik semua ada. @_@ kena baca balik elok-elok. huhuhuk. rajin la noureeeee. rajin laaaaa, isk!!!! sekarang ni masih melagho je keje. tak sedar dah nak exam kan. ish.

0 penyebok: