Friday, July 2, 2010

berita sedih

Nurul Jamilah Nor Azharr

Nurul Jamilah Nor Azharr salam... Joned Jumali kemalangan.
tempat kejadian : berhampiran umah Anissoffia Ahmad Tahar
kecederaan : sangat teruk. kini d rawat d unit icu hosptl klang. terdapat darah beku dlm kepala.
***minta doa dri semua agar dy kembali sihat dan selamat... tq =(
***tolong gunakan LAMPU ISYARAT knderaan anda!!!

Yesterday at 7:47pm · ·


baru je jumpe balik junaidi kat FB. bertegur sape sekejap kat fb tuh. dah lama gila kot tak jumpa. oh dia kawan sekolah rendah dulu. kawan-kawan tolong doakan kesejahteraan kawan saya tuh ye. ;(

lepas tuh ada lagi berita sedih. petang tadi tak dapat tengok brazil lawan sebab ada makan-makan besday Asza dan Noni kat rumah Ya. dah sedang-sedang elok tengok nak start dah tiba-tiba internet tade sampai lah habis game. suruh amanon update je kalau da score ke ape. bad news for me, Brasil kalah!!!! ;(( macam sedih gila kot sebab tak dapat tengok. pasni tade dah brasil maen. takpe, german harap-harap menang lah world cup taun nih. "adat bola" kata beliau. ah malas dah nak tengok bola. mengecewakan je. hahah. EMO!

2 penyebok:

k h a y said...

InsyaAllah semuanye selamat dgn kawan kau tu okai.

bola tu malas dh ak nk tgk. sbb korea kalah awal sgt. lol

Cik Duktur Paan MD said...

rulahh kutuk lg jersey england kt kedai adidas tu.kann dahh.haha.

weyh update weyh cite joned.aku da deactivate fb hehe.