Thursday, July 15, 2010

exam mode activated

baru lepas habis end round exam tropical medicine. maka telah berakhirlah kelas untuk 4th year nih. tinggal exam je bertangga-tangga yang menanti.

next week osce untuk tropical med ngan orthopedic. lepas tuh start pulak exam untuk written. kan dah post jadual sebelum nih. haha tak penting pon untuk korang.

exam exam exam.

selamat study rakan-rakan. exam exam, jangan main-main. lepas ni nak campak macbook jejauh campak ipod jejauh. tuh sume benda melaghokan tuh. campak pakwe jejauh jugak. mwahaha. tuh dah memang jauh dah pon.

semalam masa ngah study akak SC call, ingatkan kenapa rupanya ajar gi bazar jual makanan melayu macam-macam. oh ada eh. baru tau. tak janji akan pergi but then after exam Ya ajak jugak pergi. so pegi lah kami serius gila banyak makanan sume nampak sedap gila rasa nak beli sume benda. hahaha. napsu weh napsu. makanan melayu pulak tuhhhhh. rahsie la ai beli apa, penfollow twitter je tau. wahaha. gedik lah. nak soya sejuk lagiiiiiii. waaa tak sabar nak balik malaysia, hari-hari suh abah beli soya. tak sejuk, panas. tak panas sejuk. nyum nyum sedapnye soya.

semalam semalam call emak, cakap helo je pastuh mak terus cakap lagi sebulan nak balik dahhh. weee mak ingat je kan anak die nibalik bile. hehehhe. gembire la tak sabar dah nak balik. ;D

perlukah berfoya-foya dahulu harini. rest jap lah otak penuh dah dengan parasit-parasit binatang binatang. ohhhh. cramp otak weh.

1 penyebok:

ain_dira said...

hehehe.nak ke aku sebut mkanan2 itu? 8 jenis beb..

gud luck yek! potong tangan berani sentuh2 mcbook b4 abes exm..=P